Dublu De Aspirație Ceașcă Titular În Aer Liber Cort Fix Cârlig Masina Cort Ventuza De Companie Fraier Jucărie Ancora Cârlig Tabără Prelata Accesorii

53.85lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Puncte:

1、Potrivit pentru Suprafață Netedă: Acestea fac stick-ul and țineți minunat pe o suprafață netedă (like o masina or sticlă), cu toate acestea, orice suprafață ventuza nu se va lipi dacă există orice textură a suprafeței de orice fel.Este natura bestiei.Dacă aerul poate primi in, aspirație nu va rezista pentru că se bazează pe crearea unui vid.

2、Puternic Grele Fraier Ancora: Testat pentru a stoca până la 200 de lire sterline, ceea ce înseamnă că poți pune chiar și bicicleta, mobilier or alte lucruri prea mare or prea grele pe masina ta!Acesta funcționează pe cele mai multe non-poros suprafețe netede, fraierul/ventuza cârlige va avea loc atâta timp cât este necesar.

3、Aplicabile gama: Include versatil larg poarta primavara cârlige and acordă prin grele chingi , Aceste ventuze stick pentru a netezi fibra de sticla, suprafete like de sticla, barci, masini and rulote.

4、Versatil Utilizare: Perfect pentru a lega aplicații în cazul în care nu există un punct de ancorare, clivajul or alt dispozitiv pentru a ancora convenționale lega coborâșuri.

5、Fără Reziduuri și Fără Adeziv: Puternic Lipicios de gel de bază este adăugat cu ventuza pentru a oferi apăsat puternic.Ventuza va efectua in rece or mediu cald.De lungă durată ține, nu se va desprinde până când îl eliminați.Oferi foarte puternic trântă pe suprafață netedă.

Caietul de sarcini:

Nume: Cameră Dublă Aspirație Ceașcă Titularul

Dimensiune: 120*46*45mm/4.72*1.81*1.77 in

Lista De Ambalare:

1x Dublu de Aspirație Ceașcă Titularul

Note:

Datorită efectelor de iluminare and unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare in produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță in mărimea produsului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip Accesoriu Cort Cârlig
Numele Dublu De Aspirație Ceașcă Titularul
Origine NC(de Origine)
Tip 3 - 4 Persoane Cort
dimensiune about 120x46x45mm
Picătură de transport maritim/en-Gros Suport

Produse similare