Vânzare Fierbinte! 4BUC Câine de Companie Pantofi Impermeabil Ploaie de Companie Pantofi Pentru Câini Puppy Cizme de Cauciuc Bomboane de Culoare Catelus Pantofi Produse pentru animale de Companie

5.14lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Animale de companie de Silicon, Cizme de Ploaie Murdară-proof, Anti-derapare, rezistent la apa de Companie Pantofi Caine Mic Ursuleț de Cizme de Ploaie

Caracteristici: 1. Confortabil și Durabil: cainele cizme de ploaie sunt realizate de înaltă calitate rășină material PVC, moale, flexibil, de încredere, durabil, adecvate pentru animale de companie; ele nu sunt ușor de uzura, oferind o experiență de purtare confortabil pentru animalele de companie.

2. Cantitate suficientă și Diverse Culori: pachetul contine 3 seturi de câine cizme de ploaie, un total de 12 piese, elegant și frumos aspectul, face animalul dvs. mai atractiv și drăguț.

3. Nu este Ușor să Cadă: Fiecare câine pantof este proiectat cu o mai mare curea de fixare, care poate fi fixat pe câine pe picior, fără a cădea; și puteți reduce cu ușurință și de a pune pe și decolare în funcție de dimensiunea de câine picior circumferinta .Comod si practic.

4. Rezistent la apă și anti-alunecare: singurul adoptă design anti-alunecare, care crește de frecare dintre talpa și pantofi, astfel încât cainele tau poate merge în mod flexibil și să păstreze animale de companie picioarele uscate în zăpadă și vreme cu zăpadă pentru a le preveni de la obtinerea umed și murdar activități în aer liber.

5. Informații dimensiune: vă Rugăm să citiți dimensiunea diagramă cu atenție înainte de a comanda, măsura lungimea și lățimea de labă, și alegeți o dimensiune adecvată pentru animalele de companie; Notă: este recomandat să alegeți pantofi mai mari decât laba.

Caietul de sarcini:

Nume: Animale De Companie Cizme De Ploaie

Dimensiuni:

[8C01] dimensiune S: despre partea de jos lungime 4,3 cm* jos latime 3.3 cm/1.69*1.30 inch

[8C02] M dimensiune: aproximativ jos lungime 5 cm* lățime jos 4 cm/1.97*1.57 inch

[8C03] M dimensiune: aproximativ jos lungime 5.8 cm* jos latime 4,5 cm/2.28*1.77 inch

Greutate:

Dimensiune S: despre 52g,

M dimensiune: despre 78g,

L dimensiune: despre 98g (un set de 4 pantofi)

Material: silicon

Culoare: culoare aleatorii

Lista De Ambalare:

Animale De Companie Rain Boot*4

Notă:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip Animale de companie non-alunecare rezistent la apa, pantofi
Material PU, Silicon
Origine NC(de Origine)
Suport Picătură De Transport Maritim/ En-Gros
Numele Animale De Companie Cizme De Ploaie
Setați Tipul Da

Produse similare