BOOMJOY Aluminiu Cap Plat Mopuri Microfibra Mop Conceput pentru Pat Jos, Canapea Jos și Greu-la-Ajunge la Colțuri de Curățare

104.15lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Aluminiu Cap Plat Mopuri Microfibra Mop Conceput pentru Pat Jos, Canapea Jos și Greu-la-Ajunge la Colțuri, Umed sau Uscat de Curățare Podea

1.【Conceput pentru a Curăța Sub Mobilier】Eyliden microfibra mop are un Design de bunuri mobile mop Pol și Ușor de aluminiu mop cap îl face ușor pentru a împinge microfibra mat în colțuri, picioare de mobilier, caneluri și orice colțuri greu accesibile.Refuza grele, murdare colțuri.

2.【2021 a face Upgrade și Ușor de Utilizat】microfibra mop design-ul este simplu și ușor de utilizat.Ofera servicii profesionale de grad comercial mop podea pentru casa ta, apartament, dormitor, birou, baie, subsol, sau spălătorie.Lungime mai durabil ocupa cu modul uscat la praf sau matura, ude pentru spalat si frecat, mop și Racleta, 2 buc tampoane microfibră.Perfect Mop Pentru Curățarea Companii sau Acasă!

3.【Lumină Greutate și Dimensiune Perfectă】 360 de grade de rotație, de 21 de inch din aluminiu de mare mop cap.Făcut de puternic, dar ușor de metal, 32.9"-52.6" ușor să se extindă mâner lung pentru curățarea greu-la-ajunge la locuri, cum ar fi de înaltă colțuri, adânc sub canapea furniturein, pe windows și așa mai departe.Design ușor pentru praf și colectoare de sub canapea și pe pereți.

4.【Reutilizabile și o Mașină de spălat și Eco-Friendly】Curățare perii vin cu 2 buc Mașină de spălat microfibra tampoane care pot fi refolosite, spălate din nou, reumplut, înlocuite de a economisi bani și proteja mediul.Mop tampoane atașa cu ușurință de pe mop cap și pot fi îndepărtate și spălate rapid și ușor.Perfect verde se spală sistem mop pentru copii sau adulți.

5.【Uscată și Umedă Mop】Aluminiu perii ușor pentru curățare păr, murdărie, câine, pisică, și alte parul de animale, praf, pământ, apă, ulei, sos și lapte.Perfect pentru curatarea tuturor tipurilor de pardoseli, inclusiv laminat, parchet, gresie, vinil, piatra, linoleum, ciment, lemn,bucatarie, birou, baie, windows, sub canapea, podea, pentru epilarea cu ceara, pe masini, camioane, automobile.Funcționează pe pardoseli, pereți, plafoane, mese, banci, etc.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros,noi va oferim discount.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

1. Acceptam Alipay pe www.pizzeriaalforno.ro.

2. Puteți plăti folosind Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi și Transfer Bancar.

3. Tot de plată sunt acceptate prin securitate procesor de plată ESCROW.

4. Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de la locul de comandă.

1. Comenzile sunt procesate în timp util după verificarea plății.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, Pls verifica adresa dvs. trebuie să se potrivească cu adresa destinatarului.

3. Serviciu de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia.În special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu ați primit comanda dvs. în termen de 60 de zile de la plata, va rugam sa ne contactati.Vom urmări informații de transport maritim și de a răspunde cât mai curând posibil.

1. Dacă primiți comanda în stare bună, ne-ar fi recunoscător dacă ne-ar lăsa de 5 STELE FEEDBACK-ul POZITIV.

2. Pls contactati-ne, în primul rând, dacă nu sunteți mulțumit cu elementul atunci când a primit, va vom oferi o soluție satisfăcătoare înainte de a-ți părăsi orice feedback-ul sau de litigiu, Multumesc pentru intelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Forma Capului Rectangle
Polul Material Aluminiu
Tip Pânză De Tipul De Acoperire
Coada De Matura Cantitate 2
Greutate <2kg
Stoarcerea Metoda Patru-parte Stoarcerea Tip
Origine NC(de Origine)
De Tip Pentru Componente Coș De Plastic + Plastic Pedala
Rezistenta La Coroziune Clasa Clasa de 9.0 9.9
Numărul De Model FC-45
Caracteristică Eco-Friendly
Forma Rectangle
Tip Mâner Extensible
Mop Material Cap Țesătură Sintetică
Mop Rod portante >10kg
Material Microfibrei
Absorbția 10 secunde
Nume De Brand BOOMJOY
Ambalare Cu 2 Mopheads
Mop Tip Tijă Ridicare Tija + Tavă De Plastic

Produse similare