Silicon Săpun Mucegai,6 Cavitatea Silicon de Copt Mucegai,Folosit pentru DIY a Face Săpun Manual,Pâine(3 Buc,Albastru, Roz și Violet)

41.32lei

Adauga la lista dorintelor

Ceramica & Ceramica

Descriere produs


Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Material de calitate: Sănătos și ecologic.Sapun matrite pot fi reutilizabile, design inovator, moale și ușor de separare.

Set practic: poate deține 100g apa, culori luminoase adauga vitalitate pentru viața ta și să ai o stare de spirit buna.

Temperatură de Rezistență: Sapun matrite sunt rezistente la căldură de -20Fahrenheit să 446Fahrenheit (-30Celsius-230Celsius), poate fi folosit în cuptor, cuptor cu microunde, frigider.

Ușor de Utilizat și Curat: Non-stick material permite eliberarea usor si simplu de curatat.Pur și simplu se toarnă rețeta preferată în matriță, după ce se răcește complet, apoi porniți-L cu susul în jos, chiar cu un mic impuls din partea de jos.Spălați-vă silicon sapun matrite cu apă caldă cu săpun sau puneți-le în mașina de spălat vase pentru a curăța.

O gamă largă de Aplicații: DIY esențiale forme, pot fi folosite pentru a face frumos colorate de săpun, puteți încorpora în mici accesorii pentru a se potrivi diferite stiluri, puteți utiliza, de asemenea, 6 cavitatea matrite de silicon pentru a face propriile speciale, deserturi, chifle, brioșe, prăjituri, tortilla, branza, panna bumbac, budinca, jeleu, etc.

culoare:Mov+albastru+roz

Material:gel de Siliciu

dimensiune:23.5 x 21.2 x 2.3 cm

Conținutul Pachetului:

1 x Mov silicon mucegai

1 x Albastru mucegai silicon

1 x Roz din silicon mucegai

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)

Produse similare