Extractoare de șuruburi Șurub Șuruburi Toate-Scop Ușor de Demontare Dezbrăcat Screw Extractor Instrument Șuruburi Extragerea unelte pentru prelucrarea lemnului

20.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Extractoare de șuruburi Șurub Șuruburi Toate-Scop Ușor de Demontare Dezbrăcat Screw Extractor Instrument pentru Extragerea Șuruburilor

Nota 1:Vom păstra confidențialitatea datelor dumneavoastră în condiții de siguranță și nu va dezvălui nici o informație privată.

2:vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.După echipa de vânzări vă va oferi o soluție perfectă în prima dată.

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. Cu șurub de demontare și extractor este fabricat din Oțel de Mare Viteză, de mare duritate, durabil și ușor elimina deteriorat șuruburi.

2. Șurubul de demontare set vine cu un instrument esențial kit cutie, este foarte convenabil să-l pună în geantă sau ia-l oriunde doriți.

3. Ușor de utilizat și de transportat, nevoie doar de un pas pentru a elimina toate blocată șuruburi/bolțuri în câteva secunde.

4. Practic satisface toate nevoile dumneavoastra pentru diverse șuruburi extragerea.

5. Dimensiuni diferite pentru a satisface toate de care ai nevoie.Potrivit pentru orice dimensiuni șurubul sau șuruburile.

Notificare:

*Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

*Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Dimensiune: 130*115*30mm/ 133*105*30mm

Pachetul Include:

1 set x Surub Extractor Set

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


4 brocas
Material Diamant
7 taladro inalambrico
Utilizarea Alte
DIY Consumabile Instalatii sanitare
Lungime as
16 brocas multifuncionales
Certificare Nici unul
1 Burghiu
Nume De Brand Stookits
Numărul De Model as
8 furadeira e parafusadeira
15 brocas para madera
Origine NC(de Origine)
5 burghiu
12 Instrumente
9 broca
Tip Alte
11 taladro
13 fresas para madera

Produse similare