120 X 55 X 50 cm Cada Set Portabil Pliant Cadă Găleată Kit Pentru Adult Familie PVC Beauty Spa Cadă de baie Cadă de Baie pentru Copii Baie Găleată

66.80lei

Adauga la lista dorintelor

Produse De Baie

Descriere produs


Titlul .row-height { overflow: hidden; } .rând-element-wrap{ width:32%; height:400px; plutească:stânga; box-dimensionare:border-box !important; padding:5px 5px 5px 0; margin-bottom:10px; } .rând-element{ width:100%; height:100%; position:relative; } .row-height-element{ width:calc(100% - 20px); height: 100%; box-shadow: 6px 7px 30px -5px rgb(211,213,212); } .rând-img-element { înălțime: calc(100% - 60 pixeli); } .rând-prețul{ înălțime:60px; padding:15px 12px; box-dimensionare:border-box; font-size:16px; } .rând-prețul>div{ margin:10px 5px 0 5px; font-size:16px; } .rând-cumpara-acum { position: absolute; dreapta: 5px; jos: -20px; latime: 60%; background: rgb(254, 74, 46); box-dimensionare: border-box; text-align: right; } .cumpara-acum-wrap{ display:inline-block; înălțime:32px; line-height:32px; padding:20px 10px; } @media screen și (max-width:414px){ html,body{ width:100% } .rând-element-wrap{ width: 50%; height:300px; } .rând-prețul>div{ font-size:12px; } .rând-cumpara-acum{ padding:5px 0; position:absolute; dreapta:5px; jos:-10px; } .cumpara-acum-wrap{ box-dimensionare:border-box; padding:3px 10px; } .cumpara-acum{ width:100%; height: 100%; } } $ 2.86 $ 3.19 $ 4.99 $ 77.99 $ 15.99 $ 9.59 Descriere :

1. Ușor de instalat, ușor pentru a stoca, ușor să se scurgă după baie.Acest hidromasaj setul include 12 suport, 1 injecție de apă perna, 1 ventil de scurgere, 1 sac de depozitare, 1 țeavă de scurgere, 10 cadă sac, 1 spatar, si 1 de izolare acoperi.

2. Ea nu are nevoie de un gonflabile cadă și este mai ușor de instalat.După primirea mărfurilor, 6 paranteze au fost instalate, ai nevoie doar pentru a instala speciale în formă de paranteze.

3. Pliere cada de baie este mai convenabil pentru depozitare.Cada este doar 4kg, care este ușor să se mute, și poate fi folosit în diverse scene, cum ar fi în aer liber.

4. Un preț moderat cada de baie este potrivit pentru toate anotimpurile, baie fierbinte în timpul iernii și baie rece în timpul verii.Dimensiunea dublu pliabil cadă este mai mare decât tradiționale cadă rotundă.Este o cada de baie, care este mult mai potrivit pentru scăldat, și puteți face o baie cu familia ta.

5. Cu cada, se poate consolida conservarea căldură, salvați de aburi, și se poate realiza mai bine fumigație efect.Este mult mai potrivit pentru frumusețea cadă spa.

Caracteristici:

1. Galeata este realizata din plastic gros, moale, pliabil, rezistent și izolate.Copiii trebuie să fie compensate de către adulți, atunci când se utilizează.

2. Ușor de instalat, ușor pentru a stoca, ușor să se scurgă după baie.

3. Cada noua are un pic de miros, care va dispărea treptat după ce a fost plasat în aer pentru o perioadă de timp.

4. Un preț moderat cada de baie este potrivit pentru toate anotimpurile, baie fierbinte în timpul iernii și baie rece în timpul verii.

Caietul de sarcini:

Material: PVC, piersic piele compozit

Dimensiune: 120*55*50cm/47.24*21.65*19.69 inch

Lista De Ambalare:

Suport *12

Injecție De Apă Pernă *1

Sac De Depozitare *1

Țeavă De Scurgere *1

Baie Sac *10

Spătarului *1

Izolare Acopere *1

Notă:

Este recomandat ca cel mic modul ecran pe smartphone-uri în termen de 6.5 inch, iar ecranul mare modul de pe telefoane peste 6,5 inci.

Metode de plata:

Puteți face plata folosind oricare dintre metodele de mai sus și pls plătească în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin www.pizzeriaalforno.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dvs. odată ce s-a terminat.

Dacă scopul tău este închis din motive de securitate, va trebui să depună o cerere pe www.pizzeriaalforno.ro.

Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

Toate elementele sunt verificate și ambalate, de asemenea, înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea pachetului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15-60 de zile și ar putea fi un pic mai mult la unele pustiu.

Puteți alege rapid de transport maritim metodă dacă doriți să obțineți pachetul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Returnare și Rambursare:

Vom retrimite sau rambursare în cazul în care pachetul este pierdut, deteriorat în tranzit, sau a primit elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi fericiți să vă ajutăm.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dropshipping Suport
Numele Pliere Portabil Hidromasaj
Rapid De Transport Maritim Da
Grupa De Vârstă Adulți
Numărul De Model Pliere cadă set
Nume De Brand AIHOME
Capac Cu Capac
Material Plastic
Tip Căzi de
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Aprovizionat
Produs Gonflabile Cadă De Baie

Produse similare