De înaltă Calitate de 150-180cm Lungime care Apar Trestie de argint bastoanele metal magic trucuri de magician profesionist etapă până aproape de iluzie

48.04lei

Adauga la lista dorintelor

Jucării Clasice

Descriere produs


100% de brand nou și de înaltă calitate, lungimea pop-up:150-180cm. ( dimensiunea poate un pic de eroare ,vă rugăm să nu te superi ,multumesc . ) Atenție: Materialul este din oțel, flexibilitatea este mai mare.Dacă nu știți cum să-l folosească, vă rugăm să urmăriți de predare utilizarea video.Atunci când utilizați, vă Rugăm să fie atent la tine sau pe alții, copiii nu folosesc!Partea de performanță metoda 1. Magicianul se pare o baghetă magică. 2. Magicianul deține o eșarfă în mâinile tremura, și a devenit instantaneu o baghetă magică, eșarfe dispărut. 3. Magic mâna stângă deține o bucată de hârtie (de fapt, foc de hârtie), mâna dreaptă, să ia un pic mâna stângă deține o bucată de hârtie, hârtie emis o flacără puternică într-o baghetă magică. 4. magicianul mâna stângă deține o bucată de hârtie (de fapt, focul hârtie), mâna dreaptă, să ia un pic mâna stângă deține o bucată de hârtie, hârtie emis o flacără puternică într-o eșarfă mare, magicianul deține o eșarfă Akira agitare Într-o baghetă magică (eșarfă lipsă).Recuzita principiul de lucru design rafinat, mai magic proces poate fi gratuit pentru a juca, de magician N ote :

Toate produsele sunt în stoc și vom trimis la tine în termen de 48 de ore după ce am primit plata dvs.

Vă rugăm să rețineți că produsele cumparate de la sfârșit de săptămână și de Sărbătorile legale sunt expediate în următoarea zi de luni sau zi de lucru.

Vă rugăm să rețineți că livrarea este supusă întârziere ca suntem la mila China post și capriciile rău weathers.

Dacă aveți nevoie urgentă de acest truc,vă rugăm să alegeți de transport mod de a exprima(DHL/FedEX/EMS).

Dacă aveți orice întrebări,vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați la contact acum " sau "AliWangWang' , vom răspunde în termen de 24 de ore de lucru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Este Instrucțiuni Inclus No
Numărul De Model Mstk-007
Caracteristici Afla, Incepator, Magicieni, Strada, Professional, Etapa, Ușor De A Face
Gen Unisex
Material Metal
Varsta Recomanda 12+y
dimensiune One Size
Origine NC(de Origine)
Performanța Forma Close-up Magic
Tip Stick
Nume De Brand AIMOFA
Avertizare Nu pentru copii

Produse similare