2 În 1 Multitool Sârmă de Sertizare Sertizare Instrument de Testare Clește Stripteuză RJ11 RJ45, RJ12 Cablu Crimper Cutter Tester pentru prelucrarea Metalelor Ganzo

85.69lei

Adauga la lista dorintelor

Scule De Mână

Descriere produs


Acest instrument este o rețea de sertizare instrument care integreaza sertizare, de forfecare, de separare și de măsurare.Este convenabil, mai rapid și mai eficient de a utiliza.

Convenționale instrumente de sertizare au doar funcția de sertizare cristal cap și tăierea cablului.Acest mâner parte este echipat cu un mic instrument de măsurare (detașabil) pentru a testa continuitatea, circuit deschis, scurt-circuit și mis-sârmă de cablu.Un timp de încercare și se repetă testul poate fi setat;

Instrumentul este fabricat de înaltă duritate și precizie materiale.Atâta timp cât este utilizat în mod corect, durata de viață este foarte lung;

Mâner parte din instrumentul este proiectat ergonomic si foloseste un soft special de cauciuc, material non-alunecare și fără efort.

Acest produs combină sertizare clește și sârmă tester într-una, pe care o puteți sertizare/de separare/de tăiere a cablurilor și testarea continuității/scurt-circuit/circuit deschis/cabluri de eroare convenabil.

2-în-1 de design cu clestele de sertizat și sârmă tester funcții.

Potrivit atât pentru UTP și STP cabluri.

Poate sertizare 8P 6P și conectori.

Cablu de testare pentru continuitate/scurt-circuit/circuit deschis/cabluri de eroare.

LED semnal de indicație de la mic la mare; indicator baterie descărcată.

Design Ergonomic si anti-rugina de acoperire, durabilitate mare și durată lungă de viață.

Firul tester este detasabila pentru a satisface nevoile diferite.

Culoare: Negru

Material: Oțel

Compatibil Sârmă: RJ11, RJ12, RJ45

Putere de Alimentare: DC 4.5 V(3 * LR-44 Baterii, NU sunt Incluse)

Dimensiune: 26*2*5 cm

Lista De Pachete:

1* Multi-funcția de sertizare clesti

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Picătură De Transport Maritim De Servicii: 1.Toate produsele din magazinul nostru de suport picătură de transport maritim , suntem sincer cu nerăbdare să lucrez cu tine 2.Putem Sprijini Fișier CSV/Excel Dropshipping.- E-mail de Sprijin. 3.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi 4.Nu factura sau receip sau materiale promoționale incluse.Despre livrare: 1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 2.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5.Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!Cum de A Comanda: va Rugam sa folositi "MASINA de CUMPĂRĂTURI" pentru a face o comanda pentru mai mult de un element, faceți Clic pe " Adăugați la Mașină ", după ce toate articolele fost adaugat in cosul de cumparaturi,

faceți clic pe " Vizualizare Masina de Cumpărături ",apoi" Cumpere de la acest vânzător ", în sfârșit, să-l plătească.Feedback: vă Rugăm să ne lăsați 5 stele ca încurajare, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.

Vă rugăm să contactați cu noi, dacă nu sunt îndeplinite,noi va oferim cele mai bune servicii, până când sunteți mulțumit!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Mâner Stil Drept
Origine NC(de Origine)
Caracteristici Multifunctional
Tip Nas Plat
Numărul De Model -
Cleste Stil Germană
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Cerere Tăiere
Nume De Brand Edieu
Material Oțel Carbon

Produse similare