Îngroșat Ceainic de Sticlă Rezistente la Căldură de Sticlă Borosilicată Ceai de Flori Oala cu Oțel Inoxidabil Filtru Fierbător Ulcior

53.39lei

Adauga la lista dorintelor

Drinkware

Descriere produs


Îngroșat Ceainic de Sticlă Rezistente la Căldură de Sticlă Borosilicată Ceai de Flori Oala cu Oțel Inoxidabil Filtru Fierbător Ulcior

Cu filtru din oțel inoxidabil (304 din oțel inoxidabil)

Material: dovadă de Căldură, sticlă borosilicată mare, în condiții de siguranță instantanee temperatura de transformare: -30 ~150 grade celsius.

Materialul nostru este Clasa de Top si Cina Îngroșat , cu punct de Fierbere ceai pe foc este OK, nimic de rupere.

4 culori sunt disponibile pentru alegerea: Verde, Albastru, Galben, Clar

3 dimensiuni sunt disponibile pentru alegerea, dimensiune se referă la detaliile de imagine.

Volum: 550ml/750ml/950ml

Ambalare În Condiții De Siguranță

Inclusiv: 1 ceainic

Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comanda dvs. va fi procesată în termen de 1-5 zile lucrătoare de plată, și vom încărca număr de urmărire pentru tine.

3. Dacă nu ați primit coletul dar termenul de livrare se apropie, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi termenul de livrare.

4. Timp De Livrare:

5. Dacă aveți nevoie mai repede serviciilor de transport maritim, vă rugăm să ne contactați.

Restituiri și Politica de Returnare

1. Noi va oferim rambursare completă sau retrimite bunuri pentru tine, dacă te-am trimis greșit bunuri, sau acesta a fost pierdut sau deteriorat în tranzit.Fiecare întoarcere ar trebui să fie bazate pe dovezi (foto).

2. Dacă nu-ți plac articolele cumpărate, aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.Costul de livrare este suportat de tine.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Sticla
Nume De Brand SJZMICAI
Origine NC(de Origine)

Produse similare