1 BUC Pro Fluture Parul Cleme de Plastic de Coafură Barrette Portabil Salon Clipul de Gheare De Styling,Secționare,de Tăiere Și de Colorat

4.14lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1 BUC Pro Fluture Parul Cleme de Plastic de Coafură Barrette Portabil Salon Clipul de Gheare De Styling,Secționare,de Tăiere Și de Colorat

Caracteristici: FLUTURE CLEME DEȚINE TOATE PĂR-ține-ți părul în loc și din fața ta în timpul de dimineață și de seară de rutină cu aceste spălarea feței prieteni.

MÂNER ANTI-ALUNECARE-sunt anti-alunecare de particule pe fluture cleme' mâner vă permite să profite de păr secționarea clipuri strâns cu două degete și să-l ușor pentru a deschide chiar și atunci când mâinile tale sunt ude.

INTERIOR ADÂNCIT DESIGN-fluture parul cleme au adoptat interior adâncit design care le permite pentru a ajusta în mod automat pentru a stoca orice tip de păr, cu siguranță ține părul în loc.

PENTRU COAFURA TA are NEVOIE de-fluturele colierului de design pentru ușor și rapid, styling de zi cu zi,fie că sunt flay de călcat părul tău, suflă-l încercați, este convenabil pentru tine.

DURABIL ȘI de LUNGĂ DURATĂ-profesional putere arcuri pentru prindere sigură și durabilă corp din plastic pentru multi-utilizare.

SALON de CALITATE AGRAFE-cu ușurință secțiunile parul umed sau uscat pentru tăiere și styling.mare pentru coafat, folosind un: un uscător de păr și perfecționarea preferate coafura ondulat.

Descriere:

Culoare:Negru

Material principal: plastic

Element Dimensiune: Aprox.(L*H)8*2.8 cm

Greutate neta: Cca .7.25 g

NOTĂ:

1.1 inch=2,45 cm/1cm≈0.393 inch

2.Vă rugăm să permiteți 1-3 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

3.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Lista de ambalare

1 BUC*Fluture Scoica

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Plastic
Origine NC(de Origine)

Produse similare