450Ml de Bambus Ceașcă de Cafea din Otel Inoxidabil de Cafea Halbă de Călătorie Cu etanșe de Acoperire Izolate de Cafea de Însoțire Cupa Refolosibile din lemn

40.52lei

Adauga la lista dorintelor

Drinkware

Descriere produs


Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

BAMBUS de EXTERIOR, din OȚEL INOXIDABIL în INTERIORUL : Ea arată foarte bine și are un distinct aspect elegant, care o face diferită decât a celorlalți ceașcă de cafea,este, de asemenea, confortabil să dețină.De calitate alimentară din oțel inoxidabil în interiorul,puteți fi sigur de a utiliza în condiții de siguranță.

INEL de ETANȘARE din CAUCIUC ȘI SPUMĂ PAD : după Cum puteți vedea în imagine,vom folosi inel de etanșare din cauciuc încercați pentru a face o cafea sau un ceai fierbinte pentru mai mult timp și pentru a preveni scurgerea,și nu va aluneca în jurul valorii de cauza spumă pad atunci când setați-l în jos.Dar nu este conceput pentru a preveni 100% de scurgeri.Dacă ai arunca într-un sac sau țineți-l cu susul în jos, lichidul va ieși.

UȘOR DE TRANSPORTAT ȘI CURAT:Aceasta se potrivesc într-o ceașcă titularul când te duci la locul de muncă sau de călătorie și este ușor să se spele de mână,dar nu la masina de spalat vase,la urma urmei, este de bambus de exterior.

Un CADOU MINUNAT : este o mare personalizate idee de cadou!Cel mai bun noutate cani de cafea.Cani de cafea pentru bărbați și căni de Cafea pentru femei.

Drinkware Tip:Cani

Tip:Cani De Cafea

Stil:Scurtă

Caietul de sarcini:1

Accesorii:Cu Nici Unul

Forma:Cu Capac

Capacitate:450ml/ 15 oz

Culoare:Bambus culoare

Material:Bambus + din oțel inoxidabil

Dimensiuni:6.7*8.3*17.8 cm

Conținutul Pachetului:

1* din oțel inoxidabil ceașcă de bambus

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Caracteristică Eco-Friendly
Tip Cani De Cafea
Material Din Oțel Inoxidabil
Stil Scurtă
Certificare CE / UE
Forma Cu Capac
Caietul de sarcini 1
Origine NC(de Origine)
Accesorii Cu Nici Unul

Produse similare