MALACASA Elvira 6-Piesă 10.75" Fildeș Alb de Porțelan China Ceramica Alb Crem Farfurii

154.54lei

Adauga la lista dorintelor

Piese

Descriere produs


Malacasa, Series Elvira, 6 Piese 10.75" Fildeș Alb De Porțelan Farfurii

Malacasa, simplu și de înaltă calitate de masă din ceramică, care oferă diferite stil de viață aceeași experiență de puritate.Alege unul minunat și practic de tacamuri pentru ambele familia și prietenii!Dragoste de viață, începe de la Malacasa! 10.75"farfurie L*W*H: 27.5*26.5*2.5 cm Greutate: 717g Pachetul de Conținut 6 * 10.75" Farfurie Caracteristică:

SIGUR PORTELAN - confectionata din Gresie Ceramica, Non-Toxice și Inofensiv, FDA Certificate de Plumb și Cadmiu Gratuit, Făcute în China.

TEMPERATURA REZISTENTE - a Tras la Temperaturi Ridicate, Nu este Ușor să Fie Rupt.Merge în condiții de Siguranță în Cuptor, Congelator, mașină de spălat Vase și cuptor cu Microunde.

PERFECT de luat MASA, SERVICIU de SET - 10.75" Plăci Perfect Compatibil cu Rece & Fierbinte Alimente cum ar fi Fructe, Salata, Branza, Desert, Gustare, Etc.

MINIMALIST DESIGN - Simplu Stil de Design cu Ușurință Meciurile cu Existente Tacâmuri în Bucătărie, Indispensabil Cină Set de Servicii.

APLICAREA pe scară LARGĂ - Multi-Utilizare Excelenta de a Folosi în Orice Familie Get-Împreună, Restaurant, Banchet oficial sau Doar pentru Utilizarea de zi cu Zi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand MALACASA
Material Ceramica
Forma Frunze
Model Solid
Origine NC(de Origine)

Produse similare