Biciclete inteligent de Cotitură Semnal Ciclism Stop Inteligent USB Exigibilă Biciclete Lumina Spate LED Control de la Distanță de Siguranță Lampa de Avertizare

60.49lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Note

1. Nu dezasamblarea sau reinstalarea sistemului. 2. Acest produs poate preveni doar ploaie.Vă rugăm să nu-l scufundați în apă. 3. Vă rugăm să opriți coada buton de comutare după utilizare pentru a evita scurgerile. 4. Aveți grijă să nu pentru a înlocui bateria de unul singur.

Control De La Distanță

1. Viraj la stânga cheie: Apăsați stânga butonul ,butonul se aprinde intermitent, iar partea din spate stanga se aprinde intermitent, apoi apăsați butonul pentru a stinge indicatorul. 2. Dreapta cheie: Apăsați dreapta butonul, butonul se aprinde intermitent, iar partea din spate dreapta se aprinde intermitent, apoi apăsați butonul pentru a stinge indicatorul. 3. Lumina LED-uri cheie: apăsați LED-uri buton, buton indicator este întotdeauna pe ,și lumina roșie în coada de lampa este întotdeauna pe.Apăsați CONDUS din nou butonul, butonul de flash-uri de lumină, și lumina roșie din spate luminează intermitent.Apăsați pe LED-uri buton pentru a treia oară, și opriți lumina roșie de pe coada de lumină. 4. Apăsați butoanele stânga și dreapta în același timp, la stânga și la dreapta indicatori flash.

Informații Despre Produs

Material: Plastic Greutate: aproximativ 154g Baterie: built-in 500mAh baterie Reîncărcabilă Timp de încărcare: aproximativ 1~2 ore Timp de lucru: 4-5 ore

Atenție!

Dacă vă deplasați pe timp de noapte, fără o bicicletă stop.Este ușor de a provoca accidente rutiere.

Control Wireless

Dimensiune

Dimensiune: 122mm*40mm

3 butoane

1. Apăsați stânga butonul ,butonul se aprinde intermitent, iar partea din spate stânga indicator clipește. 2. Apăsați dreapta butonul, butonul se aprinde intermitent. 3. Apăsați pe LED-uri buton, buton indicator este întotdeauna pe ,și lumina roșie în coada de lampa este întotdeauna pe.Apăsați CONDUS din nou butonul, butonul de flash-uri de lumină, și lumina roșie din spate luminează intermitent. 4. Apăsați butoanele stânga și dreapta în același timp, la stânga și la dreapta indicatori flash.

USB de Încărcare

Timp de încărcare: aproximativ 1~2 ore Timp de lucru: 4~5 ore

Built-in 500mAh Baterie

IPX4 rezistent la apa

Acest produs poate preveni doar ploaie.Vă rugăm să nu-l scufundați în apă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Alimentare Baterie
Baterie 500mAh
Numărul De Model biciclete lumina 071
Nume De Brand CYCPARTER
Timp De Încărcare 2 Ore
Timp De Lucru 4~5 ore
rezistent la apa IPX4
Montare De Plasament Seatpost
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Certificare CE

Produse similare