Mare, cuptor cu Microunde Cuptor pentru Topit Sticla de Arte Meserii de Cusut Bijuterii DIY Manual pentru a Face Ceramică Accesorii Instrumente Consumabile

99.97lei

Adauga la lista dorintelor

Ceramica & Ceramica

Descriere produs


Cuptor cu microunde Cuptor pentru topit sticla de Arte meserii de cusut bijuterii DIY manual pentru a face ceramică accesorii instrumente consumabile

●DIY cuptor avantaje: Mic și compact, în condiții de siguranță, ecologice, de economisire a energiei și convenabil

●Cuptor cu microunde cuptor de sticlă kituri este un instrument pentru a face DIY bijuterii din sticlă.topit sticlă în cuptorul cu microunde , de a crea frumoase pandantive, cercei și mai perfect pentru fixare piese de bijuterii sau ornamente în mai puțin de câteva minute să Facă uimitoare topit sticlă, pandantive, bratari, cercei si elemente de decor acasă pur și simplu prin stratificare sticlă infrumuseteaza și fuzionarea lor împreună

●Incepatori Pot, de Asemenea, Știu Cum Să Folosească, Dacă aveți Nevoie de alte informații nu ezitați să ne contactați.Vom lucra cu tine pentru a finaliza acest minunat și minunat proces

Măsuri de precauție

1. Utilizarea cuptor cu microunde cuptor trebuie să fie căptușit cuptor hârtie, în caz contrar sticla se va lipi pe tava de cuptor.Înlocuiți de fiecare dată folosind noul cuptor de hârtie.

2. Daca cuptor cu microunde cuptor este umed, cuptor hârtie neagră și galbenă în loc de albă.Deci, cuptor cu microunde depozitare umiditate-dovada tratament.

3. Nu pune fierbinte cuptor cu microunde cuptor pe cuptor cu microunde, produse din lemn, de plastic de răcire.

4. Nu se deschide cuptorul cu microunde în cuptor atunci când răcire, aerul rece instantaneu în cuptorul cu microunde cuptor foc mare mediu, va provoca daune la cuptor cu microunde.

5.Citiți instrucțiunile pentru operațiunile specifice .

INSTRUCȚIUNILE

1.Folosind o dimensiune mai mare cuptor cu microunde.Cuptor cu microunde ar trebui să fie de cel puțin 1000 de wați pentru cele mai bune rezultate.

2.Curat de sticlă și cuptor tava Cuptor tăiat hârtie mai mare decât piese de sticla, pune-l pe partea de sus a cuptorului tava.

3.Așezați bucățile de sticlă pe cuptor de hârtie.Două straturi de sticlă funcționează bine.

4.Locul cuptor tava în cuptorul cu microunde.Capacul cuptorului capacul și setați cuptor cu microunde temperatura ca "MARE", de încălzire în jurul valorii de 6-8 minute.

5.Gaura din partea de sus aprinde portocaliu când cuptorul este la topit la temperaturi.

6.Scoateți cu grijă cuptor poartă mănuși izolate la cuptor raft de răcire de aproximativ 30 de minute, atunci când arderea este completă.

7.Este posibil să dureze câteva încercări să-mi dau seama ideal de ardere ori, de obicei, între 6 și 16 minute.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Setați Tipul Da
Material Fibre Ceramice
Origine NC(de Origine)

Produse similare