Mini Automate Apă vitralii polizor DIY Desktop sticlă colț masini de slefuire instrumente de uz Casnic

234.17lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Sfaturi: cumpărătorul este responsabil pentru îndeplinirea formalităților vamale și plata taxelor vamale.Coreea de sud cumpărători, vă rugăm să furnizați numărul de serie: P ****** Indian cumpărători, vă rugăm să furnizați ID-ul de impozitare și KYC cumpărători ruși, vă rugăm să furnizați numele dvs. complet

Descriere:

Polizor este o dimensiune mică a multifuncțională masina de rectificat.Se aplică de sticlă, marmură, ceramică și alte materiale de duritate pentru slefuire de diferite tipuri de forme: plane, curbe, file, conice, etc,.diamant polizor este un nou design de mașini și utilizate pe scară largă pentru prelucrarea Sticlei, arta si decor.

Instrucțiuni de operare:

• După despachetarea tuturor componentelor, asamblarea polizor la o firma suprafață plană pentru a preveni polizor de înclinarea și balansoar.

• Asigurați-vă că comutatorul de alimentare este în poziția OPRIT înainte de conectarea la polizor.

• Întotdeauna deconectați polizor de la priza electrică înainte de înființarea sau service.

• Purtați îmbrăcăminte adecvată.Nu purta haine largi pe corp, cravate, bijuterii și mănuși care pot obține prinse în componentele în mișcare.

• Purtați întotdeauna ochelari de protecție.De zi cu zi ochelari de vedere au doar lentile rezistente la impact nu sunt ochelari de protecție.

• Nu porniți polizor în timp ce sticla sau materiale de lucru ating biți.

• Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

• Nu lăsați niciodată polizor de funcționare nesupravegheată.Opriți atunci când nu este în uz.

• Nu folosiți în timp ce sub influența unor medicamente sau alcool.

• Pentru a asigura performanta de top păstra polizor întreținute în mod corespunzător și lubrifiate.

Notă:

1) NU SE PISA USCAT.Întotdeauna asigurați-vă că chiuveta care a folosit pentru a împinge polizor pic automată apa este umedă, în timp ce măcinare.

2) în Timp ce utilizați polizorul pic, utilizați numai lumina de presiune medie pe bit.Nu împingeți materialul împotriva biți utilizați forță excesivă.Inutile de presiune va scurta polizor și polizor pic de viață.

3) Curățați rezervorul de apă după fiecare utilizare.Scoateți rezervorul de apă și alunga slefuire reziduuri în jurul valorii de părți de bază.

4) în Cazul în care chiuveta devine uscat, se adaugă apă în timp util.

5) Polizor de biți ar trebui să fie eliminate din aparat, dacă acestea nu sunt în uz pentru o săptămână sau mai mult.Acest lucru va păstrați-le de "cimentare" a arborelui.Acesta va oferi, de asemenea, cu posibilitatea (și de obicei) de a inspecta arborele motorului și biți pentru îngrijire și întreținere corespunzătoare.

6) NU SE PISA METAL.Făcând astfel, vă va distruge pic și de a face impropriu pentru slefuire sticla.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip Alte
Utilizare Home DIY

Produse similare