Multifuncțional Universal Poate Deschizator de Bere Băutură de Top Rezecție Ușor de Utilizat, nu Taie de Mână din Oțel Inoxidabil Portabil Poate Tirbușon

17.09lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici:

1. Funcția: Nostru Topless Deschizător de conserve este un bar instrument conceput pentru a elimina partea de sus a aproape orice poate, care îmbunătățește experiența de băut.

2. Deschis în condiții de siguranță: designul inovator în condiții de siguranță elimină top lăsând fără margini ascuțite.Acesta poate fi folosit pe cele mai multe 8-19 oz cutii de băuturi, funcționează bine pe piața internă, importate băuturi conserve, cafea cu gheață, sifon, și mult mai mult.

3. Buna Toarnă: Eliminarea din partea de sus permite o neîntreruptă se toarnă.Șanț de sticlă și bea direct din cutie.

4. Garnitura Băuturi: Spicing preferate conserve băuturi este chiar mai ușor.Adauga un pic de citrice sau altele.

5. Bucurați-vă de Gustul Plin: De a scoate toată partea de sus, acesta vă permite de nasul tău să se bucure de mirosul de băutură.Sporind aroma și permițându-vă să se bucure.

6. Obtinerea Inovatoare: este perfect pentru cei raționali persoanele care doresc pentru a obține nava lor, de asemenea, perfect pentru cei care doresc doar pentru a juca jocuri de băut.

7. Suficient de mic: pur și Simplu faceți clic pe mâner închis pentru depozitarea în condiții de siguranță și-l bagi în buzunar pentru a lua oriunde.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Net greutate: 62g

Dimensiuni:10*6.8*1.7 cm

Pachetul Include:

1 * Tirbușon

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip Macaralele
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Tip De Metal Oțel Carbon
Origine NC(de Origine)
Macaralele De Tip Bere

Produse similare