Pisica Mama Model De Îmbrăcăminte De Patch-Uri De Bricolaj, Accesorii Haine Decorare A Imprima Pe Tricou Lavabile Nou Design De Fier Pe Transfer Termic

5.81lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Sfaturi De Cumparare: 1,Pentru mai mult de $10, va vom trimite numărul de urmărire(cu excepția de la Distanță țară); 2,Pachetul include :1 buc PET-uri(dacă ai nevoie de mici cadouri,contactați-ne); 3,Suntem foarte aștepta pentru a partaja DIY realizare ,bun venit pentru a arăta că în feedback-ul dvs.; 4,Avem propria noastră fabrică, suport pentru Toate tipurile de Personalizate,nu ezitati sa coopereze cu noi.

Pentru Uz Casnic, Fiare De Călcat INSTRUMENT:1,Călcat Pad 2,fiare de călcat Electrice( nu se calca cu aburi) 3,Separator de Hârtie Pași:1,călcat Pad pe platforma. 2,Faianta hainele la Călcat pad. 3,modelul De pe poziția pe care doriți să inserați. 4,Rândul său, de pe aburi, temperrature la 140-160 grade. 5,10-15 secunde cu o bataie. 6, Rupe menbrance imediat . 7,Dacă nu e de Călcat intact, repetați pasul 5. 8,felicitări, modele de finalizare.

Pentru Masini De Transfer De Căldură 1, Setare temperatură, căldură mașină de presă. 2, Hainele plat pe masa de Călcat. 3, Pune transfer de căldură, în sus modele. 4, Handes împingeți ferm în jos pentru 10 secunde. 5, Stânga handes, rupt menbrance animale de companie, imediat . 6, modelele De pe haine menbrance prezent.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Produs Patch-uri
Stil Fier-pe
Oamenii Copii, Fata, Băiatul, Femeie, Copilul, Frumusete
Origine NC(de Origine)
Tip de en-Gros No
Noul Design Fier Pe Autocolante
dimensiune as picture show
Technics TIPĂRITE
Caracteristică MANUAL
Patch-uri pentru toppe Durabil
Numele De Transfer Termic Pentru Imprimat Patch-Uri
Setați Tipul Da
Folosit Pentru Îmbrăcăminte, palarie, Șosete și așa mai departe
Numărul De Model 825DZ6528
Nume De Brand Colife
Patch-Uri Pentru Haine DIY Decorare Haine Autocolante

Produse similare