3pcs Chilotei de Bumbac Talie mijlocie Ciorapi-Chiloți de damă Lenjerie Sexy fără Sudură Boxeri Doamnelor Moale Confortabil Respirabil Pantaloni

37.22lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Sfaturi De Cumpărături

1. Stimate client, toate produsele noastre sunt de dimensiuni Asiatice dimensiuni.Modifica dimensiunea să fie mai mică decât dimensiunea Europeană.Este recomandat să alegeți o dimensiune mai mare atunci când achiziționează.

2. Toate dimensiunile produsele noastre sunt manual măsurat, și există o eroare de 2-3cm în rezultatele măsurătorilor.Te rog compara reale de măsurare dimensiunea la dimensiunea de masă oferite de noi pentru a achiziționa (este recomandat să cumpere o dimensiune mai mare).

3. Pentru clienții cu o grosime de talie și șolduri, este recomandat să alegeți o dimensiune mai mare de cât mai mult posibil, vă va aduce mai mult confort și o mai bună experiență poartă.

4. Vă rugăm să se referă la culoarea produsului primit de fapt.În diferite monitoare de calculator, culoarea va avea unele abateri.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

5. În scopul de a mai bine partiție și împărțiți produse, vom folosi diferite ambalaje pentru diferite produse si culori, care este convenabil pentru tine de a stoca și de a folosi, și să aducă mai mult de frumusete pentru viata deosebita!

Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră

1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt foarte importante pentru noi.Dacă sunteți mulțumiți de calitatea produselor și serviciilor noastre, vă rugăm să ne lăsați o evaluare de cinci stele și comentariu pozitiv.

2. Dacă aveți orice întrebări despre produsele sau serviciile noastre: vă rugăm să ne contactați din timp, înainte de a confirma primirea și de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți de calitate.Vă mulțumesc foarte mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model MM022
Obscene Imagine No
dimensiune M L XL
Tip De Element Chilotei
Material BUMBAC, Spandex
Origine NC(de Origine)
Compoziția Materialului 100%Bumbac
Sugestiv Sexual No
Creșterea Tip La Mijlocul Naștere
Chiloții Tip Boxeri
Tip 3 Boxeri
Culoare 9 SET
Tip 5 BUMBAC
Tip 6 Spandex
Tip 4 lenjerie de corp
Tip 1 Pantalon
Numărul de haine 3 buc
tip 2 Chiloți
Pentru Femei/Doamna
Model Tip Solid
Gen Femei
Nume De Brand EVMJI
Decor Nici unul

Produse similare