3.7 V 1S Serie Cutie Baterie 21700 Baterie Litiu Baterie de Stocare, Suport de Sudare-Gratuit BMS Putere de Perete

46.54lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


Nume: 1S 4P

Tensiune: Complet 4.2 V, după executarea 2.9 V

Dimensiuni: 125*85*25mm

Greutate: 48g

1. De la bord de protecție se referă la curentul maxim de timpul de descărcare de gestiune.Dacă această valoare este depășită, acesta va fi protejat, nu în sensul de capacitate.

2. Baterii cu litiu trebuie să fie testate pentru presiune și rezistență internă de potrivire în avans.Dacă tensiunea, capacitatea, și rezistența internă sunt prea diferite, aceasta va provoca nemulțumirea sau incomplete de descărcare de gestiune.

3. Pozitiv și negativ al bateriei instalate trebuie să fie bazate pe semne pozitive și negative ale circuitului, nu pozitiv și negativ al bateriei cutie.

Instrucțiuni

◆Puteți instala bateria direct de la primirea acesteia.Direcția și polaritatea bateriei de instalare sunt supuse simbolurile de pe placa de circuit.Pozitive și negative direcții de baterie trebuie să fie aceeași.După ce bateria este instalată, direcția de notch este același, și apoi înșurubați pe cupru pilon.După cupru pilon este instalat, confirmă că nu există nici o întrebare pentru a instala plat prin cablu și tv cu cablu poate fi folosit după conectarea.

Baterie caz de încărcare

1. Încărcare limită a bateriei cutie de protecție bord este de 8A.Curentul de încărcare al fiecărui strat de baterie nu este recomandat să depășească 2A.Dacă există doar un singur strat de cutie de baterie, este recomandat să alegeți un încărcător cu un curent mai mic decât 2A.Dacă este un strat de două cutia bateriei, este recomandat să alegeți un încărcător în 4A.By analogie, dacă curentul este prea mare, bateria se va încălzi sau să fie deteriorat.

2. Încărcătorul trebuie să aleagă un curent constant incarcator, în loc de o tensiune constantă de alimentare.Tensiune constantă de alimentare va duce la baterie pentru a genera mai multă căldură.

3. Dacă nu există nici un încărcător potrivit cu tensiune, sau doar tensiune constantă de alimentare, puteți alege de curent constant buck-boost modul de a schimba obișnuit tensiune constantă de alimentare într-un curent constant de alimentare cu curent reglabil

4. Dacă sunteți folosind panouri solare pentru a încărca bateria, aveți nevoie pentru a pregăti propriile voltage regulator module.Dacă tensiunea de iesire a panoului solar este prea mică, aveți nevoie pentru a adăuga un impuls module.Dacă tensiunea de iesire a panoului solar este prea mare, trebuie să adăugați un pas în jos module.Vă rugăm să ne contactați pentru anumite cabluri.

prompt

1. Suprapunerea straturile superioare și inferioare este de a crește capacitatea, fără a schimba tensiune

2. Acesta nu poate fi folosit pe o masă de metal, și izolație nu trebuie să fie scurt-circuitat

3. Nu conectați greșit alimentare cu energie pozitivă și negativă, există semne de pe placa de circuit, să acorde o atenție pentru observarea

4. Puterea de ieșire a bateriei cutie este determinată de performanța bateriei.Cel mai bine performanța bateriei, cea mai mare curent de ieșire.

5. Tensiunea se va schimba în timpul procesului de încărcare a bateriei sau descărcare.Produsul de protecție de bord nu are funcția de stabilizare a tensiunii de ieșire.Complet încărcat tensiunea bateriei este diferit de evacuate de tensiune, deci tensiunea va schimba.

Unul, primul este de a determina capacitatea de care ai nevoie

1. Dacă îl folosiți ca o pură baterie de stocare a energiei, ia 3000 mAh (3AH) pe baterie și 3.7 V obișnuite baterii cu litiu ca un exemplu, cu un ideal de eficiență de conversie de 100%.

(1) Fiecare strat de 3s este tensiunea de 3.7 v* 3 noduri = 11.1 v, capacitate de 3000MAH, energie 3.7 V*3 noduri *3AH=33 WH

(2) Fiecare strat de 6s este tensiunea de 3.7 v*6 noduri=22.2 v, capacitate de 3000MAH, energie 3.7 v*6 noduri*3AH=66.6 WH

(3) de a Cumpăra un număr corespunzător de straturi în funcție de cerințele dumneavoastră

2. Dacă sunteți de rezervă de alimentare a aparatelor electrice sau baterii de rezervă, de UAPS, trebuie să știți puterea timp de utilizare de aparate electrice.Ia 3000 miliamperi (3AH) pe baterie și 3.7 v nominală baterie de litiu ca un exemplu, sub 100% ideal eficiență de conversie.

(1) 100w aparatele electrice trebuie să fie utilizate timp de 1 oră: 100wH/fiecare 11.wH=9 baterii

Este nevoie de 2 ore pentru a utiliza 100w aparate electrice: 100wH 2 / 11.1 wH = mai mult de 18 baterii, și așa mai departe.

(2) 500w aparatele electrice trebuie să fie utilizate timp de 1 oră: 500wH/1 1.1 wH fiecare = 45 sau mai multe baterii

Este nevoie de 2 ore pentru a utiliza 500w aparate electrice: 500wH'2/11.1 WH fiecare = mai mult de 90 de baterii, și așa mai departe.

(3) După cunoașterea număr de baterii, selectați un număr diferit de baterie panouri

2. După cunoașterea capacității, aveți nevoie pentru a determina tensiunea sau puterea de modul de alimentare a aparatului

(1) în Cazul în care doriți să-l utilizați ca o banca de putere pentru telefoane mobile sau alte SB încărcătoare, aveți nevoie pentru a cumpara un pas în jos modul usB la pasul 12 sau 24v la 5v (disponibile în acest magazin)

(2) Dacă vrei să furnizeze energie la DC aparatelor sau modulelor, dacă tensiunea cerută de aparat este mai mare decât cea a bateriei tensiune, aveți nevoie pentru a cumpara un impuls module, dacă aparatul are nevoie de o tensiune mai mică decât cea a bateriei tensiune, aveți nevoie pentru a cumpara un pas în jos module.Dacă utilizați Dacă tensiunea de aparat electric este în gama de tensiune de la baterie, cutie, aveți nevoie pentru a achiziționa un buck-boost module

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model baterie 1S
Pachet Da
Nume De Brand olevo
Origine NC(de Origine)
Tip Bateriei Cutie De Depozitare

Produse similare