Stea Fivepointed Ochelari Lanțuri Masca De Fata Lanț Colier Ochelari De Soare Ochelari De Suport De Curea Ochelari De Fixare Pentru Barbati Femei

3.05lei

Adauga la lista dorintelor

Bărbați Ochelari

Descriere produs


1*ochelari lanț

Caietul de sarcini:

Denumire produs: ochelari de lanț

Material: Aliaj

Culoare: auriu

Lungime: 70cm/27.56 inch

Descriere:

✨Delicate ochelari lanț, simplu și de moda.Întreaga aspectul este foarte frumos, ele pot fi, de asemenea, folosite ca accesorii pentru tinutele tale, care se va adăuga o mulțime de farmec pentru tine!

✨Cârligele sunt realizate de înaltă calitate de metal si silicon, usor de instalat și eliminați, pentru convenabil de a folosi.

✨Această ochelari lanț lanyard-uri pot fi, de asemenea, considerată ca masca curea, potrivit pentru toate persoanele, inclusiv chirurgi, studenți, Profesori, chelneri, SE practicieni, jucători profesioniști.Ea doar stă confortabil în jurul gâtului și este ținută în loc, gata de utilizare din nou

✨Potrivit pentru purtarea de zi cu zi și ocazii oficiale se poate compara cu ochelari de soare, ochelari, masti de fata si alte tipuri de ochelari.Puteți da acest superb lanț ca un cadou pentru mama, sotia, fiica, surori și prieteni pe ziua de nastere, aniversare, ziua Recunostintei, Crăciun, Anul Nou, etc.

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

2.Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


keywords4 masca de Fixare
Element De Lungime 70cm
keywords2 Ochelari De Soare Brelocuri
Keywords8 Suportul De Ochelari De Citit De Fixare
Tip De Element Accesorii Ochelari
Keywords3 Ochelari De Cablul De Titular
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Gen Unisex
Model Tip Geometrice
keywords6 Accesorii pentru ochelari
Numărul De Model Ochelari Lanț
Accesorii Ochelari Lanțuri & Lanyard-Uri
Material Metal
Keywords7 Stea cu cinci colțuri Ochelari Lanțuri
Origine NC(de Origine)
keywords1 Ochelari De Soare Lanț
Keywords5 Ochelari de zăpadă lanț

Produse similare