2020 Nou Pink Retro Coafura Sticla Cu Pulverizator Loc Alimentare Cu Ulei De Capul De Pulverizare Poate Salon De Coafură Specială Sticla Cu Pulverizator Loc De En-Gros

13.45lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere

Caracteristici:

1.Pulverizare reglabil Setare: rotiți duza pentru a obține pulberi fine sau direct stream rezultate.La îndemână pentru a utiliza.

2.Drăguț și Design Ergonomic: confortul și funcționalitatea sunt integrate cu un puternic sentiment de frumusete pentru a realiza naturale unitatea de pragmatism și de frumusețe.

3.Lumina ponderate și Durabil: fabricat de înaltă calitate PP, care este ușor și robust, asigurându-vă că este confortabil pentru tine de a utiliza.

4.Aplicație: multi-scop.Mare atât pentru acasă și salon foloseste pentru frizerie coafura, hairstyling, aburirea în casa de plante și duș animale de companie.Un frumos ajutor pentru îmblânzirea parul cret dimineața.

5.Pulverizare reglabil Setare: de la îndemână pentru a utiliza.Rotiți duza pentru trecerea de la ceață fină sau direct stream.

Material: PP

Culoare: roz

Dimensiune: 25.5 cm x 6.2 cm/10 x 2,4 inch

Pachetul inclus:

1 buc Spray de Păr Sticla

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand dawndesslo
Origine NC(de Origine)

Produse similare