2L Portabil cu Aburi Sauna Spa Mașină de Cort Cu Control de la Distanță

115.73lei

Adauga la lista dorintelor

Produse De Baie

Descriere produs


2L Portabil cu Aburi Sauna Spa Mașină de Cort Cu Control de la Distanță

Caracteristici: 1. Ușor să se relaxeze: Ușor de configurat, față-verso cu fermoar pentru un acces facil.User-friendly și cu economie de spațiu.Pliabil saună cort, ușor de depozitat și de transportat.Quick warm-up, doar 20-40 de minute, vă puteți relaxa cu adevărat, cum ar fi spa.

2. Multi-funcție: Calendarul funcția de setare, anti-ardere uscata funcția de protecție de siguranță, protecția la explozie.Folosi sauna cu aburi pentru a vă relaxa în timp ce citesc, ascult muzica, joc de telefoane mobile, vizionarea de filme, etc.

3. Aburitor material: recipient Interior (de preferință o singură bucată de oțel inoxidabil) și exterior (polipropilenă), rezistent la apa material de bumbac, pentru a preveni eficient de penetrare cu abur și de a face curățarea mai ușoară.

4. Relaxare beneficii: pierderea in Greutate, pentru a îmbunătăți tonusul pielii, reducerea de rigiditate si dureri articulare, creșterea circulatia sangelui, promovat somn mult mai liniștit, reducerea stresului și creșterea nivelului general de energie.

5. Portabil funcția: suport din otel Inoxidabil, extins dimensiune: 74*74* 86cm (L/w/h) dimensiune ambalaj: 35*32* 31cm (L/w/h).Pliabil si usor de transportat.Poate fi luat oriunde, atunci când este necesar (de exemplu în timpul călătoriei), reducând astfel spatiu de depozitare.

Caietul de sarcini:

Greutate: aproximativ 4 kg

Reglarea temperaturii: 1-9 fișiere

Set putere: 1000W

Tensiune nominală: 220V/ 110V

Lista De Ambalare:

Abur Acopere*1

Motor Cu Aburi*1

Manual*1

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Alte
Numărul De Model Sauna case set
2L Portable Personal Acasă Vapor
Tip Perie
Drop shopping Suport
Cerere Corpul
Origine NC(de Origine)
Produs Perie De Baie/Masaj Perie
Utilizarea Sanitare
Nume De Brand CHUWUJU

Produse similare