1 buc Nou Design de Unghii Mucegai, Perii Usor de Repede Instrumente de Pictură V Forma Sfaturi Manichiura Margine de Tăiere Unghii Nail Art Decor

4.09lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1 buc Nou Design de Unghii Mucegai, Perii Usor de Repede Instrumente de Pictură V Forma Sfaturi Manichiura Margine de Tăiere Unghii Nail Art Decor punct de vânzare de Produse:

1,Această formă Marginea nail cutter 9 dimensiuni de la 1 la 9,flexibil Forma de design și ușor de a găsi dimensiunea potrivită pentru unghiile tale și convenabil de a folosi.

2,Fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil,fără urmă de rugină sau de rezistenta, astfel că are o viață lungă de utilizare.Proprietățile metalului face mai ușor pentru a curăța și reutilizabile.

3,Acest îndemână acrilice Unghii tăiere margine instrument rapid va modela o forma ovala perfecta, economisind timp și de a face unghiile tale fermecătoare. 4, în Funcție de mărimea lor sau unghiile la lungimea dorită de curba, atașat la partea de sus a unghiilor, și apoi se aplică lor preferat de unghii, răspândit încet în poziția în care nu sunt acoperite de metal.Produse include: 1 x V-model de unghii

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate 10g
Nume De Brand EAUDEVA
Numărul de Bucăți O Unitate
Cantitatea 1 buc
Tip De Element Șablon
dimensiune as the picture shows
Numărul De Model Unghii Mucegai
Material Aliaj
Origine NC(de Origine)
Șablon De Tip 3D

Produse similare