Inele pentru penis Reutilizabile Penis Sleeve femeia patrunde barbatul Ejaculare Întârziată Castitate Dispozitiv de Blocare Sperma Erectie Jucarii Sexuale Pentru Bărbați Echipament

6.06lei

Adauga la lista dorintelor

Sex Toys

Descriere produs


descriere produs

Material : silicon Moale Dimensiuni : Ca show-Greutate: 30g

Caracteristică

1. În condiții de siguranță și moale,silicon lichid Pur, poate fi folosit pentru a face suzete, alimentare de calitate, inofensive pentru organismul uman, fara gust, miros, excelent sentiment de mână, moliciune și sensibilitate, și aduce cea mai mare placere. 2. Super elastic și puternic. 3. Purta în glandul, rădăcină, scrot, prelungit timpul ejacularii. 4.100% de brand nou și de înaltă calitate. 5.Ultra-silențioasă design, mai convenabil de a folosi. 6.Vibratorul este rezistent la apa, și îl puteți folosi în duș sau ori de câte ori aveți nevoie de ea.

Lista de pachete

1 x inele pentru penis

Sfaturi

1. Pentru a proteja intimitatea dumneavoastră,am promisiunea de a trimite produsele în secret într-o condiție, fără nici imagini și cuvinte despre sex 2. Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra 3. Dacă produsul are probleme de calitate, vă rugăm proces în termen de 7 zile de la primirea (fotografie de produs notificare client service), trebuie să se întoarcă sau schimb retur de marfă trebuie să suporte, eliberat de transport de marfă de suportat.Dacă testarea produsului, fără orice probleme de calitate, tur-retur marfă are nevoie de tine să le suporte.

Colectie + Atenție, Pot fi livrare cu prioritate!!!!!

Pasul 1: faceți Clic pe magazin pictogramă în colțul din stânga jos.Pasul 2: După intrarea în magazin, faceți clic pe butonul de focalizare, în colțul din dreapta sus.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Sugestiv Sexual No
Greutate 30g
Nume De Brand PAQIN
dimensiune As show
Material Silicon, Silicon Moale
Tip De Element Penis Inele
Origine NC(de Origine)
Obscene Imagine No
Culoare negru
Numărul De Model SEPR100304

Produse similare