Portabil Fan Lamă Portabile USB Reîncărcabilă Mini Cooler Nu Frunze la Îndemână Ventilatorului de Răcire Cu 3 Viteza Ventilatorului la Nivel de Desktop fluxului de Aer

46.21lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Introducerea de produse:

La fan lamă a fost inventat de om de știință Britanic Dyson, inventatorul aspirator cu abur.Din cauza sale unice, principiul de funcționare, acest ventilator a scăpat de lama ventilator această secțiune, a inovat ventilatorul de modelare, simultan, a CONDUS fan profesie noua maree!

Acesta a fost listat ca una dintre cele zece inventii din lume în 2009. La fan lamă arata ca un inel imens, cu formă unică, simplificată și răcoritoare aspectul, oferind oamenilor o incomparabilă efect vizual.

Cel mai minunat lucru este că nu au nici lame, dar produce, de asemenea, puternic de aer rece.Este mult mai ușor să funcționeze și mai umanizat în design.Fan lamă de design este nou și la modă, pentru că nu există nici o lama, o rezistență mai mică, mai puțin zgomot, nici o poluare a emisiilor, astfel încât este mai sigur, mai ecologic, mai mult de economisire a energiei!

Principiul de lucru:

Motorul electric în baza face aerul inhalat interioară a bazei de fan, iar fluxul de aer viteza este crescut de aproximativ 16 ori, după accelerarea de ciclon, iar aerul este condus de ventilator prin interior buza de fan cap de vaneless ventilator, și acesta este suflat cu viteza de 405 litri pe secundă.

Aer multiplicator palete ventilator este de asemenea echipat cu frecvență variabilă viteza vântului dispozitiv de reglare.Este convenabil pentru utilizatori pentru a regla viteza vântului în funcție de situația reală, de a crește volumul de aer uniform, nu impact tensiune, consum redus de energie, și jumătate consumul de energie de ventilator obișnuit.

În plus, din moment ce ventilatorul nu au paletele ventilatorului, nu este dăunător pentru copii, plin de curiozitate, și este mai ușor de curățat decât obișnuit de aer conditionat si ventilatoare.Acesta utilizează cea mai recentă de putere fluid inginerie tehnologie pentru a crește fluxul de aer de 15 ori printr-un sistem de motor fără perii și eliberează la o rată de 118 litri pe secundă, combinat cu volumul de aer de 1580CFM.

Caracteristici:

1. Siguranța tradiționale fanii folosi lame pentru a produce vânt, ușor de rănit degetele copiilor, și ambuscadă anumite pericole.Fan lamă rotativă fără lame, factor ridicat de siguranță și nici un pericol.Mai mult decât atât, cu palete ventilator nu este la fel de grele ca și cele tradiționale, ventilator, deci este mult mai stabil.

2. Protecția mediului folosește materiale de înaltă calitate ABS, prin ROHS pentru protecția mediului autentificare.

3.Sănătos fan lamă prin aer multiplicare optimizarea tehnologiei de tratament, scade la corpul înainte de a începe este 100% natural vânt, care conțin ioni de oxigen, în special femeile gravide, vremea este caldă, aer condiționat este ușor pentru a obține bolnav, nu lama ventilator pentru femeile gravide și copii au o bună protecție!De asemenea, are efecte bune de sănătate pentru persoanele în vârstă și copii.

4.Deoarece tradiționale fan foloseste sabia pentru a produce aer pentru a împinge aer, debitul de aer pentru corpul uman va avea o dramatică vânt impact, nu buna, face oamenii să se simtă foarte inconfortabil.Fan lamă poate face oamenii să se simtă rece și cald, fără nici un impact, de echilibru și confortabil prin intermediul continuă a fluxului de aer.

5.De economisire a energiei și fan lamă este jumătate din consumul de energie în ventilator tradiționale.Super economie de energie!

6.Ușor de curățat tradiționale fan blade structura, curățenie în viața de zi cu zi este foarte incomod, deoarece necesitatea de a utiliza o mare Parte din prima demontare, curățare, re-instalare, inspecție și așa mai departe.Fan lamă detașabilă de curățare, de obicei, curat, cu o bucată de pânză de bumbac spălare poate fi finalizat în câteva secunde, convenabil și mai mult timp de economisire, economisirea forței de muncă, eficient.

7.Creative de înaltă calitate, indiferent dacă este pentru a folosi sau de a cumpăra pentru a oferi oamenilor, sunt note foarte bune.Este, de asemenea, o alternativă de afișare acasă, subliniind distins gust.

8.Prețul este ieftin, fan lamă este aproape la fel ca un ventilator traditional, dar este 1/10 din pretul de aer condiționat produse.

Caietul de sarcini:

Culoare:Negru/Alb

Dimensiune ventilator: 220*80*41mm/8.66*3.15*1.61"

Ventilator greutate: aproximativ 151g

Produs Material: ABS + PC

Putere mod de alimentare: built-in 2000mAh baterie de litiu de putere de aprovizionare

Tensiune de intrare: DC5V

Timp de incarcare: 4h

Durata: 8h

Viteze: 3

Volumul dimensiune: 75 dB (din cauza sunetului de rezonanță, sunetul este mai mare decât cea obișnuită mic ventilator)

Note:

1. Pentru că structura specială de la ventilator fara palete pot produce un sunet de rezonanță, puteți să încercați să nu pentru a integral de taxa, sunetul va fi la fel de slab, vă rugăm să-l înțeleagă.

2.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

3. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Ventilator Lamă

1 X USB de Încărcare Linie

1 X Manual De Utilizare

Introducerea de produse:

La fan lamă a fost inventat de om de știință Britanic Dyson, inventatorul aspirator cu abur.Din cauza sale unice, principiul de funcționare, acest ventilator a scăpat de lama ventilator această secțiune, a inovat ventilatorul de modelare, simultan, a CONDUS fan profesie noua maree!

Acesta a fost listat ca una dintre cele zece inventii din lume în 2009. La fan lamă arata ca un inel imens, cu formă unică, simplificată și răcoritoare aspectul, oferind oamenilor o incomparabilă efect vizual.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Funcție De Rotație Inversă No
Rotative Cantitate Fără Vane
Modul de alimentare cu aer Alte
Max. Calendarul Limita Nici O Sincronizare
Funcția De Sincronizare Nici O Sincronizare
Tehnologia Alte
Certificare CE
Apa-lipsa de Putere-off de Protecție Da
Funcția De Control De La Distanță No
Sursa De Alimentare USB
Instalare Mini
dimensiune <1050MM
Controlează Modul De Timer Mecanic Control
Viteza Ventilatorului Treapta A Treia
Tip Numai Răcire, Ventilator
Origine NC(de Origine)
Putere (W) 5w
Material Plastic
Suspensor Lungime Nu Suspensor
Vântul Tip Standard De Vânt
Max. Putere 20W
Utilizare Acasă
Picătură de transport maritim picătură navă
Cerere 10-15㎡
Tensiune (V) 5V
ventilator portabil reîncărcabilă fan
Fan Lamă mini ventilator
Numărul De Model mini ventilator lamă
Nume De Brand KBAYBO

Produse similare