Noul Dual USB Auto Priza Incarcator 12-24V Voltmetru LED-uri USB, Accesorii Auto Adaptor Pentru Toyota de Încărcare Rapidă Pentru Telefonul Mobil

15.62lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


Quick Auto USB Mufa Incarcator Pentru Smartphone, Incarcator Auto Cu LED-uri Auto USB Adaptor Încărcător Rapid de Încărcare Adaptor

Caracteristici:

1.Control inteligent cip, fără a afecta bateria.Profesionale chips-uri, face lucruri profesionale, puternice și stabile de control central, nici un prejudiciu pentru telefoane mobile sau mașini.

2.Încărcare de transmitere, nu sări în sus.Suport de sistemul Apple și Android sistem, două dispozitive de încărcare în același timp.

3.Monitorizare tensiune.Tensiunea bateriei funcția de monitorizare vă permite să păstrați la curent cu starea de sănătate a bateriei și prelungi durata de viață a bateriei.

4.Interfața USB adoptă cupru pur componente, care este durabil și ușor de vârstă.

5.A preveni în mod eficient supraincarcare, supratensiune, supraîncălzire, suprasarcină, supraîncărcare, scurt-circuit, tensiune de monitorizare, stabil, sigur și de încredere.

Descriere:

Este dual USB cu voltmetru / bricheta si locul de parcare ,12-24V intrare; 5V 4.2 O ieșire,interfata USB este de cupru pur, încărcare rapidă ,cost-eficiente.

Caietul de sarcini:

Parametrii de intrare: 12V

Model: FTWU

Ieșire: 5V - 6V

Curent de încărcare: 3100mA

Tip de interfață: USB soclu x2 + afișare tensiune

Produs Certificare: CE

Tip: roșu/albastru lumina(opțional)

Pachetul Inclus:

1 * USB Masina Încărcător

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Certificare Nici unul
Tip Accesoriu Încărcător Accesorii
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand OCDAY

Produse similare