10ml Săpun Manual de Colorare a Pigmenților de Bază Lichid de Culoare Pigment DIY Manual Săpun Colorant Kit de Instrument Tablou De Numere de Dropshipping-V12

9.90lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


10ml Săpun Manual de Colorare a Pigmenților de Bază Lichid de Culoare Pigment DIY Manual Săpun Colorant Kit de Instrument Tablou De Numere de Dropshipping-V12 Produs caietul de sarcini: Element:

1. Ușor De Utilizat: de Lucru cu coloranți este un total de temperatura, Coloranți pot fi folosite individual, sau de a Crea unic de culori prin amestecarea culori împreună pentru a realiza culori personalizate sau rotit ușor pentru a crea marmură și Cravată-efecte de Colorare.

2. 13 Culori Vibrante : Amestecuri de rapid și ușor.Noastre naturale de colorare colorant poate fi folosit individual, amestecate pentru a crea culori personalizate, sau pentru a crea interesante stratificat efecte.

3. De Calitate alimentară Și a Pielii în condiții de Siguranță: Gratuit de Toxine și substanțe chimice dure.Poate fi folosit pentru culoare de casă argila si Noroi cu copii.

4. Multi-scop de Colorare Colorant: Aceste săpun culori se amesteca bine cu săpun de casă supplies & bombă de baie provizii pentru a crea propria dvs. luxuriante produse de baie.Sunt, de asemenea, o mare pentru a face meserii, cum ar fi playdoh, noroi, coji de ouă, & tie dye proiecte.

5. Sttain Gratuit: Săpun colorat NU va vopsirea Pielii sau Cadă, Culoare săpunuri fără a avea de a face cu încăpățânare curat cada dupa fiecare baie.

Caietul de sarcini:

Tip: Săpun Pigment COLORANT

Material: Natura Pigment

Formulare: Lichid

Culoare: Ca imagine arată

Volum: 10ML

Pachetul Include: 1 x Sapun Lichid Colorant

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model vopsea
Origine NC(de Origine)

Produse similare