5PCS Lateral Dublu Buffer 100/180 Trimmer hartie abraziva pile de Unghii Sablare Bloc Pedichiura Șmirghel pilă de Unghii Manichiura Instrumente de Lustruire

1.75lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Specificatii Produs:

Material: EVA+PS+ Emery

Made in China

Aplicabile faptei: nail art

Utilizari: decoratiuni

Lista De Pachete:

5* Unghii Lustruit

Caracteristici:

Unghii profesionale Fișier: Aceste manichiura fișiere pot ajuta să tăiați și forma, lungimea și forma unghiilor vrei.Ideal pentru slefuire si lustruire unghiile pentru a obține mai multă strălucire și finețe, chiar elimina unghii geluri pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Mai Aplicare: Aceste unghii profesionale fișiere sunt perfecte pentru dvs. naturale, cristal și unghiile acrilice precum și ultra-subțire unghiile sensibile.

Mică dimensiune de fișier de unghii set face este portabil și ușor, care este ușor de transportat, mare pentru călătorie, de uz casnic și saloane.

Materiale de Calitate Premium: toate aceste fișiere de unghii sunt realizate de înaltă calitate Emery materiale, care sunt durabile și robuste.Proiectat cu față-verso disponibilitatea și diferite mată maneta de suprafață, va veti bucura de cea mai bună experiență cu aceste fișiere de unghii.

De sănătate și de confort: puteți cu ușurință forma marginile unghiilor și lustrui suprafața de unghii.Lustruit efectul este uimitor.Acest fișier de unghii fără substanțe chimice este benefic pentru mediu și pentru sănătatea noastră.Este, de asemenea, ușor de curățat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Element Pilă De Unghii
Numărul de Bucăți Combo
Numărul De Model unghii lustruit
Origine NC(de Origine)
Cantitatea 5pcs
Nume De Brand Jiauting
Tensiune None
dimensiune EVA+PS+ Emery

Produse similare