1buc -10buc/lot 339S00249 Wifi IC de Înaltă Temperatură Pentru iPad Pro 2017 10.5 Noua Versiunea a 5-a A1823 A1822 Wifi Wi-Fi Module Cip IC

67.68lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[8888] bine ati venit la Magazinul nostru

Timp de livrare(zile lucrătoare): DHL:3-7 zile UPS:3-7 zile Fedex:3-7 zile EMS:5-10 zile Singapore Post : 10-25 zile HongKong Post Air Mail : 10-25 zile

Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați .cumpara mai multe părți.folosit "Adauga in cos" am wikk face discount pentru tine .

Despre Plata :

Acceptam plata prin Escrow !Doar nava la www.pizzeriaalforno.ro Adresa Numai , vă Rugăm să asigurați-vă că adresa în www.pizzeriaalforno.ro este corect !Pentru cumpărător rus vă rugăm să lăsați numele Complet , Multumesc !

Întoarce & Înlocuire :

Toate produsele noastre sunt Verificate și Ambalate în bună condiction,dacă nu sunteți mulțumit de produsele noastre ,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 zile de înlocuire sau de Restituire !

Feedback-ul :

Când primiți produs si sunt multumit de produs, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 scoruri DSR.

Ne va lăsa o 5 scoruri DSR feedback-ul pentru tine.Scopul nostru este de 100% satisfacție a clienților.În caz de orice probleme,

vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ sau pentru a deschide un caz prin www.pizzeriaalforno.ro.

Vom răspunde la toate întrebările cu promptitudine.Vă mulțumesc !

Contactați-Ne :

Orice Quation aveți , vă Rugăm să ne contactați , vă vom răspunde în termen de 24 de ore , Multumesc !

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră, sper că toată lumea are o plăcută călătorie de afaceri în magazinul nostru, și vă urez bun venit să vină viitoare!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model 339S00249
Origine NC(de Origine)

Produse similare