Curea din piele 12/14/16/18/2018mm 20mm 22mm accesorii ceas sport ceas cu curea din piele bărbați și femei curea inteligent

9.23lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii Ceas

Descriere produs


Clientul trebuie să știe

Stimate cumpărător, vă mulțumim pentru vizita noastră magazin de ceas!Noi vă va oferi cu unele angajamente și sugestii înainte de a cumpăra: Suntem un magazin de specialitate specializata in ceasuri si accesorii.Acesta este un multi-fațete stil de afaceri, sport, timp liber, și stil simplu. 1. Atunci când alegeți gratuit logistica transportului de mărfuri, logistică timp va fi diferit în diferite țări. 2. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să lăsați un mesaj sau un e-mail intern pentru a ne contacta, va vom raspunde la informații în timp. 3. La sfârșitul protecția cumpărătorului perioadă, bunurile nu au fost primite, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi timpul de livrare.Asigurați-vă că primirea nu are timp. 4. În procesul de a primi bunuri, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom face cu problema ta în prima dată. 5. Bine ati venit pentru a cumpara! ! ! ! !

Scopul

Primul client este scopul nostru, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face fiecare client ca produsele noastre.

Aprovizionare

Suntem un magazin de ceas cu fabrica proprie, de vânzare cu amănuntul, en-gros.....Dacă aveți un angrosist sau alte comercianti interesati de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.Suntem bucuroși să vă servească! ! ! !

Hei, prieteni

În cele din urmă, sper că produsele noastre nu te va lăsa în jos, nu uitați să ne dea de cinci stele lauda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Starea Nou fara eticheta
Tip De Element Watchbands
Trupa Lungime 22cm
Trupa Tip De Material Piele
Numărul De Model AW151
Incuietoare Tip Catarama
Nume De Brand BUMVOR

Produse similare