Gravitatea Electric, Sare Și Piper Tocat Set Baterii, Oțel Inoxidabil Automată Piper Mills Cu Led Albastru

99.10lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

GREUTATE de OPERARE - pur și Simplu inversa mașină de tocat, apoi se va pisa sare și condimente mod automat, LED albastru va fi, de asemenea, activat, care este util atunci când este utilizat într-un mediu întunecat, convenabil și fără efort operat cu o singură mână.

ALIMENTAT cu BATERII - motor Puternic, solid și durabil de măcinare din ceramică de bază permite acest baterii masina de tocat se pisa condimente în câteva secunde.Fiecare polizor necesita 6 Baterii AAA (Bateriile nu sunt incluse).

DESIGN MODERN și de ÎNALTĂ CALITATE - Premium din otel inoxidabil si acril, cu design elegant se va potrivi în orice bucătărie și de luat masa și farmecul tău de familie și oaspeții.

REGLABIL CONDIMENTE - reglabil Cu mecanism de măcinare din ceramică, sare și piper rasnita set poate cu ușurință macină săruri de mare, piper, fulgi de chili , piper alb, fulgi de ardei rosu si alte condimente.Capacitatea maximă pentru sare mill: 180g / 6.3 oz; Toată piper negru: 90g / 3.1 oz. (Sare și piper nu sunt incluse)

Ușor de utilizat, pune-l cu susul în jos și bucurați-vă de proaspăt aromă pură oricând doriți.

Pentru sare de mare și întreg boabe de piper.Acumulator cu baterii, poate fi ușor mutate în jurul valorii de bucătărie în timp ce gătiți.

Rotirea butonului în sus de moara pentru a ajusta cu ușurință asprime de condiment.LED-uri de lumină vă ajută precise cu privire la partea de control în mediu dim.

culoare:Argint

Material:otel inoxidabil

dimensiune:20*6 cm

Conținutul Pachetului:

2 * Sare și piper rasnita

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Certificare CE / UE
Mills Tip Sare & Piper Mills
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Material Alte
Numărul De Model De argint, de Sare și de piper rasnita

Produse similare