ZENFAST DDR3 4G 8G de 1333, 1600 MHz 1.35 V 204pin notebook-uri de memorie ram pentru NB înaltă performanță, de înaltă calitate și garanție pe viață

67.22lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


ZENFAST DDR3 4G 8G de 1333, 1600 MHz 1.35 V 204pin Notebook-uri de memorie ram pentru NB înaltă performanță, de înaltă calitate și garanție pe viață

ach ZENFAST memorie prin diverse tipuri de testare manuală, face produsul pot fi utilizate în diferite medii de aplicații,să fie în măsură să ofere utilizatorilor cu atât de înaltă performanță și stabilitate ridicată a calculatorului experiență.Dacă este utilizator general, jucătorii, sau amatorii de calculator, se pot simți ZENFAST memorie aduce îmbunătățire a performanței pentru calculator. 1. Fabrica complet testat cu o calitate stabilă

2. În stoc pentru livrare rapida asigurați-vă că

3. Berbecii cu pachetul de vânzare cu amănuntul de brand

Model

L aptop DDR3

Capacitate

4GB 8GB

Viteza Memoriei

1333MHz 1600MHz

Memorie Soclu

SO-DIMM

Chipset-ul

8Bits ETT chipset

Chipset-Ul De Brand

HY,SEC,MIC,ELP....

Canal De Memorie

Dual Channel

Latenta CAS

1333MHz=CL9 1600MHz=CL11

Calendarul De Memorie

1333MHz=1600MHz 9-9-9-24=11-11-11-28

Ace

204pin

Tensiune

1.35 V

Caracteristici

Unbuffered

Funcția

Non-ECC

Ram Brand

ZENFAST

Fabrica De Asigurat

garanție pe viață

QA:

Largi și Înguste

Largi și înguste nu afectează utilizare RAM .Toate produsele sunt trimise pe baza lotului de fabrica , late și înguste nu pot fi specificate.

Numărul de Chips-uri

Numărul de chips-uri nu afectează utilizare ram , nu pot fi specificate ,trimis bazează pe lot de fabrica .

Chips-uri

Chips-uri de produsele sale sunt selectate de bună calitate chips-uri de companii din întreaga lume(de exemplu:HY,SEC,MIC,ELP....), trimite bazează pe întâmplare.

Culoare

Ecran și lumină a trage va afecta culoarea produselor, imagini numai pentru referință, obiectul nostru de produse disponibile

Aspectul de Produse

imagini doar pentru referință, obiectul nostru de produse disponibile

Pachetul Rupt

Timp de transport maritim internațional se va deteriora și se pisează pachetului , dacă ați găsit acolo este despachetarea semne,vă rugăm să nu semneze .Ambalajul exterior în stare bună, dar produsul pachetul de vânzare cu amănuntul prin extrudare deformare, dar nu afectează utilizarea produsului, este normal.

Instalare

Cumpărătorii trebuie să aibă DIY abilitate, cum ar fi instalarea sistemului de operare pentru a evita problemele de instalare.

Calitate

- Fiecare articol au fost testate în mod critic efectuate înainte de expediere ,ne-am construit mai multe stații de testare special pentru ram,vă rugăm să cumpere cu griji-free .

Plata

1. Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

Transport

- Vom folosi de obicei, China Post Air Mail(transport gratuit).Vă rugăm să contactați cu noi, dacă doriți să utilizați alte curierat, cum ar fi DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS.Veți plăti un cost suplimentar.Noi vă va oferi numărul de urmărire, după trimiși.

- Am expediat doar la COMANDA adresă înregistrată.Deci, vă rog, asigurați-vă că adresa este corectă și validă.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon corect, atunci când completează informațiile cumpărător.

- Am expediat coletul in 2 zile după ce primi plata compensate.

-.Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR .

Feedback-ul

- Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

- Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.

Se întoarce

- Întoarce acceptate.Elementul trebuie să fie în starea inițială.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea lor inițială.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Secvență 9-9-9-24
Nume De Brand ZENFAST
Tip DDR3
Valoarea de CL 9
RGB No
Numărul De Model DDR3
Răcire Fin No
Cerere laptop
Origine NC(de Origine)
Tip De Interfață 240pin
Frecvența 1333MHz
Pachet Da
Element Stare Noi
Tensiune De Memorie 1.35 V
Frecventa Memoriei 1333 MHz

Produse similare