Proskit Mini Electric Din Oțel Inoxidabil Sârmă Tăietori De Cablu Diagonală Clește De Tăiere Pentru Electrician Sârmă De Tăiere Lateral Snips

7.06lei

Adauga la lista dorintelor

Scule De Mână

Descriere produs


Caracteristică: ✔Ascuțit și puternic: Pe muchie de cuțit este special călit, firul se rupe frumos și nu trageți, și este ușor de tăiat.

✔Profesionale culoare tăiere foarfece:se Aplică echipamentelor electrice de lucru, face bijuterii și utilizarea de zi cu zi.potrivit pentru forfecare cupru și sârmă moale de până la 18 AWG (1 mm).

✔Design Compact cu deschidere de primăvară:ea este dimensionată ideal pentru lucrul în spații mici și de a ajuta să economisiți vigoare.

✔Ecologic și confortabil de prindere: Fabricat din TPE mateial,a non-toxic și fără gust proprietăți, și oferă un cauciuc ca textura .

✔Potrivit pentru tăiere sârmă mic,vape sârmă ,cravată folie,ștrasuri din mărgele de sârmă,legături,plastic și mai mult.Pentru a asigura durabilitatea freze, nu-l utilizați pentru a tăia greu sau mare indicatoare de fire.

Caietul de sarcini:

Culoare:Negru

Dimensiune:4 Cm

Forfecare diametru: 1,5 mm

Material:Oțel Carbon tratat Termic Construcții

Greutatea despre : 50g

Tăiere Gama:Moale, Sârmă de Cupru, sârmă Electronic, Legături, Imprimare 3D cu Filament de 1,5 mm, Moale, Sârmă de Aluminiu de 1mm, Bijuterii Lanț, etc

Pachetul Inclus:

Tăiat Sârmă X 1

NOTĂ:

Acest produs este potrivit pentru tăiere moale de sârmă de cupru cu o dimensiune maximă de 1.0 mm.Nu folosesc metale cu duritate mai mare.Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate de aproximativ 50g
dimensiune 4 Inches
Tip Nas Plat
Forfecare diametrul 1,5 mm
Culoare negru
Nume De Brand NoEnName_Null
Origine NC(de Origine)
Material Oțel Carbon, Tratat termic, Oțel Carbon de Construcție
Cerere Multi-Funcțional
DIY Consumabile ELECTRICE
Caracteristici Mini

Produse similare