1/2 buc Izolare Termică Pachet Portabil Sac de Răcire Mașină de Gheață Cutie de Prânz Picnic Mare Pachet Termo Pungă Congelator Sac Cooler

19.34lei

Adauga la lista dorintelor

Piese

Descriere produs


Caracteristici:

* Dotat cu 2 saci, Fiecare Sac de Măsuri 33*20.5*35.5 cm, bretele Lung face transportă ușor.

* Realizate din puternice, grele 80 grame non-țesute pp, cu izolatie, mânere extinde la partea de jos a saci pentru un plus de putere, cu închidere cu fermoar.

* UȘOR DE CURĂȚAT: Șterge cu o cârpă umedă sau Spălare de Mână Rece / Hang Uscat.Pliabil și ușor pentru a stoca într-un sertar sau portbagaj.

* IZOLARE TERMICA: Păstrează produsele alimentare sau alimentele calde sau reci pentru până la 3 ore, Perfect Pentru Cumparaturi Transportul de Alimente Calde sau Reci și Băuturi.

* MULTI-UTILIZARE: ideal pentru cumpărături, picnicuri, takeout, livrare produse alimentare, de călătorie, catering, restaurante, plajă și mult mai mult!închidere cu fermoar: Păstrează totul în interior în condiții de siguranță și sigur.

* ÎNCHIDERE cu FERMOAR: Păstrează totul în interior în condiții de siguranță și sigur.

Caietul de sarcini:

Material: Spume și non-țesături

Culoare: Negru

Dimensiuni: 33*20.5*35.5 cm

Cantitate: 2 buc

Utilizare: ideal pentru cumpărături, picnicuri, takeout, livrare produse alimentare, de călătorie, catering, restaurante, plajă și mult mai mult!

Pachetul inclus:

1 x Izolare saci

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly, Cu Saci, Leakproof, Izolație Termică
Forma Rectangle

Produse similare