New Sosire ! Transport gratuit ! Debitul de apă Mete pentru pompa de apă indicator de Flux cu interfață rapidă pentru 8mm apa chiller systemr

28.53lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


1 x Apă de Răcire Indicator de Flux material:Metal / Acril / Trei găuri

Observați fluxul de apă statutul de pompa pentru a evita blocarea căilor navigabile.Efectul este intuitiv și îmbunătățește eficiența de lucru.

Default 8mm robinet

Poate fi conectat la conductele de apă cu un diametru exterior de 8mm

Costul de livrare: produsele Noastre sunt vândute în întreaga lume.Dacă aveți nevoie de mai multe elemente în același timp, vă rugăm să ne contactați în avans pentru a confirma costul de transport maritim.

Plata: acceptam credit paypal, transfer bancar, western union etc. Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile calendaristice de la sfârșitul perioadei de licitație.

Problema și Feedback: vă RUGĂM să NU lăsați feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta.Suntem sinceri și de ajutor furnizor , vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele cu tine.Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru magazinul nostru, astfel încât vă rugăm să ne contactați înainte de a vă doriți să lăsați un feedback negativ.Mulțumesc foarte mult în avans.Rambursare: Dacă NU sunteți MULȚUMIT cu pachetul nostru de produse este daune, vă rugăm să nu-l semneze și să ne contactați imediat.Dacă este posibil, vă rugăm să ia câteva fotografii sau de a face un mic video despre asta.Aceasta ne va ajuta pentru a rezolva problemele.

Notă: putem produce produse în conformitate cu noastre de design clientului.Dacă ai nevoie de ceva foarte special, vă rugăm să contactați-ne despre ea.Suntem dispuși să vă ajute în privința asta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Ieșire 8mm
Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Indicator De Flux
Nume De Brand G-MAȘINĂ DE PENNY
Intrare 8mm

Produse similare