Anal Vibrator pentru Omul fără Fir Control de la Distanță Silicon Dop de Fund pentru Gay Plug Jucărie Sexuală pentru Femei Adulte Produse de Prostata pentru Masaj

41.19lei

Adauga la lista dorintelor

Sex Toys

Descriere produs


Caracteristici:

[Mătăsos-netedă Silicon] anal plug este facut din silicon, care este considerat ideal pentru jucarii anale, deoarece este usor de curatat si extrem de durabil.

Silicon este, de asemenea, antialergică, făcându-l în condiții de siguranță pentru persoanele cu piele sensibila sau alergii severe.Silicon vibe este extrem de flexibil și moale la atingere deciziilor de penetrare ușoară și redare confortabil.

[User-friendly Forma si Design] butt plug este modelat ergonomic pentru a crește distracție.Ușor vârful ascuțit și super-netede a arborelui strecura cu ușurință cu anal lube pentru a umple din spate.

Gât îngust și ars de bază ajuta la mentinerea dop de fund în loc de extins anal emoții dacă faci sex sau doar de mers pe jos în jurul casei!

[Prada-agitare 10 Moduri de Vibrație] vibrator anal vibe este supraalimentat motor vine încărcată cu 10 modele de vibrații.Apăsați butonul de alimentare de pe partea de jos a vibe pentru a începe distracția.

Țineți apăsat butonul pentru a parcurge viteze puternice, hipnotic pulsație, surprinzător, modele, și mai mult.

Atunci când nu se poate juca un minut mai mult, opriți suc apăsând și menținând apăsat butonul de pornire timp de 3 secunde.

[Hands-free Play] Pentru distracție suplimentare, da telecomanda pentru iubitul tau.Așteptarea și surpriza ca ei se ocupa face dop de fund chiar mai distractiv!

Telecomanda functioneaza pana la 30 de metri distanță, vă permite să controlați plug în timp ce folosind-o în același timp.

Butt plug și de la distanță sunt reîncărcabile și poate rula până la 60 de minute încărcat complet.

[Distractiv în Umed] vibratoare, butt plug este complet rezistent la apa pentru ud și sălbatice juca.Asta face în condiții de siguranță pentru utilizarea în duș, în cadă sau bazin pentru ud și sălbatice juca.

Puteți să-l utilizați în cabină de duș pentru a reduce în jos, pe mess sau în timp ce de relaxare în cadă.La sigiliu etanș ajută la protejarea vibrator pentru divertisment de lungă durată.

Lista De Pachete:

1 x Vibrator

1 x controler de la Distanță

1 x cablu de Încărcare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model B2423
Material Silicon
dimensiune As picture
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Sex Anal Jucarii

Produse similare