Economie De Spațiu Titularul Desktop Pentru Google Cuib Audio Boxe Inteligent De Montare Pe Perete Suport Stand Suport Birou De Suport Folosit În Dormitor

12.74lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Economie De Spațiu Titularul Desktop Pentru Google Cuib Audio Boxe Inteligent De Montare Pe Perete Suport Stand Suport Birou De Suport Folosit În Dormitor

Puncte:

1、Salva Echipamente: Prin instalarea de Google Cuib Audio direct pe perete, puteți elibera spațiu pe masă și noptieră.Ce e pe masă nu mai este un obstacol în calea de sunet si semnal de expansiune, și nu trebuie să vă faceți griji despre animale de companie și copii îndreptat spre dispozitivul din nou.

2、Mai bun Sunet: Nici o interferență, sunet mai bun, vă rugăm să împiedice copii sau animale de companie din joc, fără a cădea în jos în timpul instalării.

3, Spațiu de Economisire: Economisiți spațiu limitat și păstra echipamentul departe de orice apă sau alte obiecte care pot deversare accidental sau deversare.Spune la revedere și mizerie cabluri științifice de gestionare a cablurilor.

4、Mici și Ușoare: Pentru Cuibul Audio este mic și ușor, pare curat și clasic, și poate fi utilizat în camera de zi, dormitor, studiu, magazin și toate celelalte camere.

5、Design Exclusiv: Special concepute pentru Cuib Audio, cu o compatibilitate perfectă.Notă: pentru Cuibul Audio nu este inclus.Acesta poate fi folosit pe perete sau pe blat.

Lista De Ambalare:

Suport*1

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Suport Picătură De Transport Maritim/ En-Gros
Numărul De Model Speaker Stand
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Tip De Element STAND

Produse similare