Rezistent la apa 80cm Sac de Pescuit Oxford Pânză de Pliere Tijă de Pescuit Tambur Sac de Pescuit Pungi de Depozitare a Călători Transporta Caz

59.07lei

Adauga la lista dorintelor

pescuit

Descriere produs


Rezistent la apa 80cm Sac de Pescuit Oxford Pânză de Pliere Tijă de Pescuit Tambur Sac de Pescuit Pungi de Depozitare a Călători Transporta Caz

Caietul de sarcini:

Lungime: 80cm

Culoare: verde Armata

Compartimente: 2

Material: 600D oxford pânză

Caracteristici:

1.Spațioase capacitate: Acest sac de pescuit include 2 compartiment principal si 1 buzunare exterioare , oferă capacitate mare pentru pescuit și păstrați-l curat și organizat.

2.Ușor de acces și organizare: 2 compartiment principal spatios cu deschidere largă și două fermoare pentru acces ușor la esențială a uneltelor de pescuit, precum tijă de pescuit, lanseta, linie, cutie pentru scule, etc.

3.Spațiu de stocare suplimentar: Față fermoar buzunar pentru spațiu de stocare suplimentar pentru pescuit abordează astfel de momeli, aborda, momeală și mai mult.

4.Durabil: Fabricat de înaltă calitate 600D oxford pânză, rezistent la rupere si rezistenta la apa

5.Portabil: Cu mâner de transport , convenabil pentru a transporta.De asemenea, este pliabil pentru a fi stocate în rucsac și gata pentru a merge, mare de pescuit depozitare pentru orice pescar.

Lista De Pachete:

1 * Sac De Pescuit

Notă:din Cauza diferitelor loturi de producție, vom imprima logo-ul de pe punga.

Această tijă de pescuit geanta poate fi cea mai simplă pungă să vă țineți de pescuit tije, role și alte abordează.Acesta are două mari compartimente si 1 buzunar exterior , care este foarte incapator pentru a păstra dvs. de pescuit curat și gata pentru a merge.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand Câștigă
Numărul De Model CDN18-Sac de Pescuit
Cu Rack sau Nu No
Utilizarea Multi-Scop
Straturi Două Straturi
Material Alte, 600D Oxford pânză

Produse similare