Poria Cocos Livrare Gratuita Chineză Medicamente Materiale, Alb Cocos Pudră, Comestibile, De Bloc, Fuling Sălbatice Mărfuri Uscate

82.18lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Despre Poria cocos

Poria, numele de medicina Chineză.Acesta este uscat scleroți de Poria cocos (Schw.) Lupul de Poria cocos familie.Excava mai mult de iulie-septembrie, elimina nisipul după săpat, aduna "sudoare", întins până când suprafața este uscată, apoi "sudoare", repeta de mai multe ori, până când apar ridurile și cel mai de interne de umiditate este pierdut, apoi se usucă la umbră , Numit "Fu Ling Ge"; sau tăiate proaspete Poria în funcție de diferite părți, se usucă la umbră, respectiv numit "Fu Ling bloc" și "Fu Ling bucată".

Caracteristicile fiziologice

1. Poria: Ele sunt sferice, eliptice, turtite sau neregulate tufe de diferite dimensiuni.Pielea este subțire și dur, de la maro inchis, cu evidentă contracție textura.Corpul de greutate, textura solidă, granule secțiune transversală, unele sunt crăpate, stratul exterior este maro deschis, stratul interior este de culoare albă, câteva sunt de culoare roșie, iar unele au rădăcini de pin in mijloc.Respirație ușoară, gust lumina, guma de lipicios dinți.

2. Poria bucăți: Poria sunt tăiate după peeling.Ele sunt în formă de cub sau de formă pătrată felii groase cu dimensiuni diferite.Alb, roșu deschis sau maro deschis.

3. Poria felii: Poria felii tăiate după peeling, arată neregulate felii groase, cu diferite grosimi.Alb, roșu deschis sau maro deschis.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Ingredient poria
Cantitatea 1 Sac
NET WT 250g/500g/1000g

Produse similare