150ml așteptare Puternic Spuma de Par Cret Spuma de Par Styling Defini Parul Cret Finisare Anti-Încreți Fixativ Spuma de Par Spuma

41.74lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Caracteristici:

1. Curly mousse este un nutritive spuma care vă ajută să sprijine structura de păr creț în timp ce prevenirea încreți.

2. Descurca, restructura și de a defini inegale valuri menținând în același timp integritatea parului.Menține părul hidratat, hidratata si sanatoasa.

3. Această spumă ușoară face părul moale, neted, lucios și bouncy, fără flocoane sau reziduuri.

4. Această formulă este esențială pentru valuri, bucle, și coily texturi caută nu încreți, reziduuri lipicioase, și nu criza în stil natural.

5. Spre deosebire de alte volume amplifier styling sida, acest mousse styler funcționează pentru toate tipurile de par, dar idealul său de bine pentru parul mediu.

Caietul de sarcini:

Nume: Curly Hair Mousse

Capacitate: 150ml

Eficacitatea: Menține părul hidratat, hidratare și styling, rezista încurcăturile și de a preveni electrizarea

Modul de utilizare: Dupa samponare, se aplică o cantitate adecvată pe mâini, de păr rădăcină la vârf, se aplică uniform cret spuma pe par, aer uscat sau usuci cu difuzorul pentru a seta

Va oferim 100% Satisfacție de Garantare pentru toți clienții noștri.Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.WhatsApp:0086-13121233657. Noi vă va ajuta să rezolve orice probleme.Elemente ar trebui să fie returnate în starea sa originală prin e-mail cu un număr de urmărire.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Element Adezivi
Origine NC(de Origine)

Produse similare