Căldură extremă Rezistente la Foc Mănuși din Piele Perfectă pentru Semineu Aragaz, Grătar, Cuptor de Sudare de GRĂTAR Suport Oala

31.83lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


Descriere

Această mănușă de sudură este facut din piese specifice de vaca, care este nu numai de gros, dar, de asemenea, moale și flexibil, cu extreme de căldură/de rezistență la foc și de rezistență la străpungere, rezistența la tăiere și moderată rezistenta la ulei.Deci, se poate îmbunătăți în mod eficient eficiența activității dumneavoastră.

Caracteristici

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: Piele.

- Dimensiune: Aproximativ 39.5 x 21 x 1 cm.

- Premium sudare mănușă oferi superior protecția mâinilor, Puternic de cusut pentru a face sigur că supraviețuiește grele și frecvente de utilizare.

- Premium din Piele: de Înaltă calitate piele de Vacă Split Parte din Piele pentru mult timp de durabilitate și de căldură și rezistente la foc.Piele de vacă din piele înapoi până la manșetă și căptușeală din bumbac moale, de Înaltă calitate, cusaturi pentru extrem de căldură și rezistente la foc.

- Această mănușă de lucru are o mare versatilitate, deoarece poate fi folosit nu numai pentru sudură și lipire, dar, de asemenea, pentru tâmplărie sau orice mechanial lucru care expune la pericole, cum ar fi pielea de arsuri sau taieturi.

- Confortabil și Flexibil de Proiectare: Super moale și exclusiv captuseala din bumbac pentru performanțe excelente de rezistență la căldură, ignifugare, flexibilității și sudoare de absorbție.

- Ele nu sunt doar pentru sudare, dar, de asemenea, util pentru multe alte lucrări și sarcini pentru acasă.Idee pentru Semineu, gratar, Gratar, Aragaz, Cuptor, Semineu, de Gătit, de Tăiere de flori, Grădinărit, Camping, foc de Tabara.

Lista de ambalare

1 x Manusa

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Design Rezistente la alunecare
Stil Tricot
Utilizare Cuptor
Material Alte
Numărul De Model Bakeware

Produse similare