Dropshipping Tastatura Wireless compatibil Bluetooth 3.0 Controler Chat Pad pentru Sony PS5 Gamepad Muntele Mini Tastatura

32.55lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


modname=ckeditor

Dropshipping Tastatura Wireless compatibil Bluetooth 3.0 Controler Chat Pad pentru Sony PS5 Gamepad Muntele Mini Tastatura

1.Înainte de shippping fiecare produs va fi testat bine.

Putem face : 1,control de Calitate:Toate joc video de piese de schimb trebuie să fie testate de echipa noastra de profesionisti QC. 2,timp de Livrare: timp de Plumb este de 1 sau 2 zile lucratoare. 4,După serviciu:a susține calitatea în primul rând, principiul de a acorda prioritate clienților. 5,model Produs: putem oferi toate tipurile de piese de schimb și accesorii, de exemplu pentru xbox360,pentru Sony,Pentru Nindtendo și așa mai departe. 6,Informații: Vom împărtăși cele mai recente informații de joc video de piese de schimb pentru toate clientul nostru. 7,Suntem un en-gros și cu amănuntul furnizor de joc video de cel puțin 7 ani, avem o experiență bogată.

Caracteristici:

-Acesta este un joc controler tastatură este de înlocuire pentru PS5

-Pentru a comunica cu prietenul tău convenabil de chat vocal și tastarea cu acest controler wireless

- Built-in difuzor permite utilizatorilor să asculte toate conversațiile audio direct de la tastatură, fără a utiliza căști; de asemenea, puteți dezactiva această funcție în pentru PS5 meniul de setări și de a folosi căști externe.

-Pentru a instala tastatura de pe controler ușor, economisind timp și putere pentru tine.

-Acest joc controler de tastatura este wireless, care ar putea ține-ți masa de joc, în scopul de, oferindu-vă o stare de spirit bună atunci când juca jocuri.

-Cu un cablu USB de încărcare în pachet, ceea ce, de încărcare dvs. mai convenabil și mai ușor.

Instrucțiuni De Conectare: 1. Conectați tastatura pentru PS5 ocupa prin interfață de 3,5 mm de mâner. 2. Porniți pentru PS5 consola și pentru PS5 controller. 3. Începe de la tastatură prin intermediul tastaturii este comutatorul cheie --- indicatorul LED albastru lumina se va aprinde. 4. Apăsați și țineți apăsat butonul de conectare de pe tastatură pentru 3 secunde pentru a începe asocierea dispozitiv, indicatorul luminos va clipi repede, până când asocierea este terminat. 5. Pentru PS5 gazdă, introduceți Setările - Periferice - Bluetooth -Accesorii compatibile. 6. Găsi dispozitiv compatibil Bluetooth numele de JYS compatibil Bluetooth Tastatură și selectați pentru a asocia. 7. Introduceți parola furnizate de către gazdă și selectați-l pentru a asocia cu mâner.

Pachetul inclus:

1x controler tastatură.

1x cablu USB.

(Pentru Controller și alte accesorii NU sunt incluse) Nota: 1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2. Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda. 3. Dacă găsiți pachet sau produsele deteriorate sau lipsesc elemente pls ia clar video pentru pachet complet si real, greutate primit ,și să ne contactați la prima dată .deci poate rezolva pentru tine asap thx .

PS:

Dacă sunteți interesat de alte accesorii de joc sau vrei ridicata (20-50pcs) sau Picătură de transport maritim de produsele noastre , vă rugăm să contactați cu noi, nu ezitați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Compatibil Marca/Model SONY
Metodă De Vânzare Amănuntul și Ridicata
Suport Dropshipping Înregistrați numărul de urmărire
Caracteristică 2 Suport Dropshipping
QC Fiecare Testat unul câte unul
SONY Model PLAYSTATION4
Culoare alb
Moq 1buc
Compatibil pentru Pentru PS5
Tip Pentru PS5 Mini Tastatura Wireless Joystick Chatpad
Numărul De Model Pentru PS5 Mini Tastatura Wireless Joystick Chatpad
Cu USB Da
Origine NC(de Origine)
Funcția Bluetooth Mini-Tastatură fără Fir compatibilă
Nume De Brand MBCHIPSTAR

Produse similare