Led-Uri Digitale Ceas Deșteptător, Ceas Led Cu Oglinda Suprafata-Setare Alarmă-Luminozitate Reglabilă-Afișare Secunde, Noptiere, Birou De Alarmă C

71.02lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri

Descriere produs


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Led-Uri Digitale Ceas Deșteptător, Ceas Led Cu Oglinda Suprafata-Setare Alarmă-Luminozitate Reglabilă-Afișare Secunde, Noptiere, Birou De Alarmă C

5-6-7 Zile Setarea de Alarmă: puteți comuta cu ușurință modul de alarmă între "5 zile", "6 zile", "7 zile" sau "alarma"; Aceasta noptiera ceas deșteptător asigură că nu veți pierde nici zile lucrătoare sau zile de școală, de asemenea, vă ajuta să păstrați leneș la sfârșit de săptămână.

Reglabil de Luminozitate si Confort Vizual: ajustare Automată a luminozității pentru a-ți proteja ochii noaptea și de economisire a energiei.Moale și alb cu numere mari sunt vizibile în lumina puternică a soarelui, da vizual confortabil.

60-85 dB Volum de Alarmă: chiar tare ceas cu alarmă vă permite traverse grele să te trezești mai repede și cu plăcere.Sunetul de alarmă "BB" mai repede și mai repede continua timp de 60 de secunde, apăsați orice buton poate opri alarma, de asemenea,. (Nu Butonul De Snooze)

LED-uri de mare Suprafață Oglindă: ceas digital Modern cu 6.65 inch LED, ochi-prinderea cifrele arata timpul exact cu câteva secunde, rafinat suprafață oglindă stil nu numai perfect pentru decor acasă, dar, de asemenea, poate fi folosit ca o mică oglindă clară în utilizarea de zi cu zi.

USB Alimentat & Funcție de Memorie: NU sunt necesare baterii, electric, ceas deșteptător care pot fi acționate de dispozitive USB sau conectați un Adaptor(NU este inclus).Built-in spate sus 3V CR2032 buton mobil vă ajută să memoreze toate setările, dacă cablul USB este putere-off. (Pe ecran nu se afișează dacă nu de încărcare USB)

LED Ceas Electronic cu LED Timp de Afișare Oglindă Ceas cu Incarcator USB Potrivit pentru Dormitor, Noptiera Copii și loc de Dormit Greu.

3 Nivelul De Luminozitate Reglabilă

Ajusta automat funcție de trei nivelul de luminozitate pentru cazare percepția de timp la orice ora din zi.Luminozitate ridicată 07:00-18:59; mijloc de luminozitate 19:00-22:59; luminozitate scăzută 23:00-06:59.

USB încărcător și Funcție de Memorie

Electronic led noptiera ceas nevoie de încărcător USB.Baterie de rezervă vă permite să memoreze timp, alarmă și data în timpul alimentării.

Afișaj cu LED-uri Oglindă

Nu numai pentru a arăta timp, dar, de asemenea, pentru make-up application.

Setare timp: 12 ore sau 24 de ore format selectabil cu câteva secunde de afișare.

Acasă Decorare și idei de Cadouri

Suprafața Oglinzii design adaugă simtul modei pentru dormitor, living, birou si bucatarie.Acest elegant și funcții multiple digital ceas cu alarmă, care este perfecta pentru o zi de Naștere sau de Crăciun Cadouri pentru familie și prieteni.

Ușor de Utilizat

Cu cinci funcția de buton, apăsați lung sau scurt, apăsați butoanele pentru a seta.Tu nu va avea nici o problemă de a stabili/a utiliza, ușor pentru copii, adulti, seniori și persoanele în vârstă.

Caietul de sarcini

Material: ABS

Produs Dimensiune:17.5*8.5*5cm

Culoare: Alb

Net Greutate: 236g

Pachetul Inclus:

1 x LED-uri Digitale Ceas Deșteptător

1 x USB Cablu de Încărcare

1 x manual de utilizare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)

Produse similare