Mână-țesute Tapiserie Bufnita Agățat Coș de Flori Uscate de Buzunar Decor Acasă Tapiserie Dormitor, Camera de zi Agățat de Perete Tapiserie

15.21lei

Adauga la lista dorintelor

Ornamente

Descriere produs


Caracteristici:

1. Aceste dantela agățat de perete piesele sunt realizate din bumbac natural frânghie, care sunt igienice și durabil.Toate dantela agățat de perete piesele sunt robust și durabil și poate fi montat pe perete.

2. Design unic: După mai multe ore de înnodare, manual de materiale este atent realizate cu materiale naturale, pentru a oferi oamenilor un minimalist simți și de a crea un sentiment relaxat în interior.

3. Buna Funcția: Perfect folosit ca depozit de ghiveci raft reviste, și apoi a vă îmbogăți acasă.Pe noptiera de perete sau îngust/perete îngust, pe canapea sau lângă fereastră, face perfect decor personalizat pentru noptiera.

4. Boemia stil de decorare perete, camera pentru copii și cadouri de ziua de nastere sunt foarte potrivite pentru nunti sau boem petreceri tematice.Se potrivește perfect în camera de zi, dormitor, bordura, camera copiilor, și chiar în interiorul-o cafenea confortabilă sau studio.

5. Aplicarea efectivă: de Lux, de mână-a făcut mare perdeaua de dantelă de nunta de fundal, care poate fi folosit pentru interior sau în aer liber, nunti.Folosesc la ceremonie, receptie, capul mesei, masa tort, și în fotografii, opțiunile sunt nelimitate.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 15*60cm/5.91*23.62 inch

Diametru maxim: aproximativ 12cm/4.72 inch

Material: bumbac frânghie și fag

Lista De Ambalare:

Agățat De Perete Decor*1

Notă:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Material produs sfoara bumbac + fag
Technics MANUAL
Stil Modern
Tip mână-țesute tapiserie
Material Poliester / Bumbac
Numele Bufnita Stand De Flori
Model Tip Solid
Model Fire Vopsite
Forma Alte

Produse similare