Din Oțel inoxidabil Pizza Lopata 48.5 cm Pliabil Pizza Transfer Lopata Largă de Copt Branza Lopata

61.62lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


Cu o pliabil mâner din cauciuc, dimensiunea este de 30.5 cm x 29.5 cm lungime, cu un 19cm mâner pliabil.Lungimea totală atunci când este complet extins este de 48.5 cm lungime

SET DE 2 bucăți de Pizza Kit-:Ușor de tăiat pizza cu pizza roata apoi alege pizza separat cu o rola de pizza lopata ,prefectul ustensile de bucătărie și trebuie, într-adevăr, atunci când să mănânce pizza și multe alte produse alimentare

Comfort grip negru mâner din Alimente Grad Înalt Rezistent la Temperaturi de Cauciuc pentru o manevrare ușoară în timp ce în uz.Depozitare ușoară - nostru unic pliabil pizza coaja a fost ingenios conceput cu un mâner pliabil, ceea ce face din Oțel Inoxidabil Pizza Coaja compact și ușor de depozitat

Transfer de pizza, delicat pâine, prăjituri, plăcinte, produse de patiserie într-un cuptor cu lemne cuptor sau grătar pentru a păstra de la arderea baker mâna la cuptor sau la cald produse de patiserie.Perfect ca un tort de ridicare

Design pliabil extrem de ușor de stocare, se Potrivesc în orice colț din orice bucatarie, gourmet salon de pizza și produse de panificație.

Material:oțel Inoxidabil+PP

culoare:Argint

Conținutul Pachetului:

1 x Pizza Lopata

1 x cutter Pizza

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

[ Transport ]

1. Toate elementele vor fi livrate în termen de 6 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

2. Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.

3. De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

4. Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.

Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.

[ Feedback ]

Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți.

dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

[ Contactați-Ne ]

9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de sâmbătă.

biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.

Misiunile Noastre:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.

2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui.

3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Pizza Instrumente De Tip Alte

Produse similare