Original AMOLED pentru Samsung Galaxy A71 5G LCD cu Touch Digitizer Ansamblu Complet A715 A715F A715FD/S Afișa Testat

172.13lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Original AMOLED pentru Samsung Galaxy A71 5G A715 A715F A715FD LCD Display cu Touch Digitizer Ansamblu Complet 100% Testat Observație: numai Original și OLED de calitate cu funcția de amprentă digitală, în timp ce TFT nu au funcția de amprentă digitală.

Încălzirea Sfaturi:

1. Vă rugăm să verificați de afișare înainte de instalare.

Ne promitem de fiecare ecran va fi testat și în stare bună înainte de expediere.Dar LCD este produs fragil, vă sugerăm să testați LCD înainte de instalare.Și vă rugăm să fiți atenție marfa este fără garanție după instalare .

2.Dacă nu sunteți profesionist cu instalarea, vă recomandăm să solicitați asistență tehnică.

3.Datorită ecranului LCD este fragilă și de mare valoare, este necesar și important să se ia un video la despachetarea pachetului, și va fi o dovadă valabilă atunci când primiți Produs deteriorat.

4.Diferite țări au diferite politici fiscale cu privire la produse specifice, este întotdeauna cel mai bine pentru a confirma acest lucru cu dvs. locale autorității vamale înainte de cumpărare.Taxele și impozitele sunt, de obicei, nu sunt incluse în prețul produsului și cheltuielile de transport, sunteți responsabil pentru a șterge TVA pentru toate achizițiile,

5.Vă rugăm să acorde o atenție la culoarea și dacă este cu cadru atunci când plasați o comandă pentru a se asigura că produsul primit este ceea ce vrei.

6.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a umple în adresa corectă atunci când plasarea comenzii, nu vom modifica adresa după scopul de a fi plasate.

Vă rugăm să rețineți: Acest ecran TFT de calitate, care este un pic mai gros decat cel Original Super Amoled de Calitate, dar funcția este la fel ca originalul ecran.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Certificare Nici unul
Material AMOLED
Ecran > 3"
Numărul De Model Samsung galaxy A71 A715 A715F LCD
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
LCD Kit Da
Element Stare Noi
Origine NC(de Origine)
Rezoluție
Tip LCD și Touch Ecran Digitizor

Produse similare