40Pcs Cupa Cârlige Alb Semn de Întrebare Mini Agățat Prosopul Ustensile de Rafturi Haine Umerase Cârlige Pentru Bucătărie, Baie

13.12lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


40Pcs Cupa Cârlige Alb Semn de Întrebare Mini Agățat Prosopul Ustensile de Rafturi Haine Umerase Cârlige pentru Bucătărie, Baie

Descriere

Aceste cârlige funcționează bine în organizarea mici gadget-uri de bucătărie și agățat cani, sticle, prosoape, eșarfe, pantofi, umbrele, etc. Aceste umerase păstra aceste cheltuieli diverse cu acces rapid la, și de a elibera bucătărie și spațiu de cabinet.Fabricat din plastic rezistent, cu un design în formă, aceste cârlige sunt puternic și în condiții de siguranță pentru a bloca elemente.Cârligele sunt usor de montat pe orice raft sau un raft, fără nici instrumentele necesare.Mare și de ajutor cârlige în viața de zi cu zi.

Caracteristici

- Culoare: Alb.

- Material: Plastic si fier.

- Dimensiune: Aprox. 2x1.2x0.5cm.

- Fabricat din plastic de înaltă calitate.Durabil, anti-rugina pentru o mai bună utilizare.

- Semn de întrebare cârlig de design, poate fi ușor agățate pe rafturi, rafturi și pe ușă, nu este nevoie de nici hardware și bandă adezivă.

- Multi-funcțional.Potrivit pentru agățat ustensile de bucătărie, haine, genți de mână, eșarfe, capace de duș, prosoape, prosoape, pantofi, umbrele, etc.

- De asemenea, o alegere ideală pentru magazine de vânzare cu amănuntul să stea gustări.

- Mare soluție de depozitare pentru perete, dulap, debara, usa sau alte zona de lucru unde spațiul este limitat și murdar.

- Un asistent bun în organizarea de diverse și economie de spațiu, ține-ți bucatarie si camere ordonat și curat.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare, etc., ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

40 x cârlige

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Fier

Produse similare