10buc W3W T5 3D LED COB de Bord Instrument de Lumină 12V LED Auto Pană de Lumină Ușă, Lampă Indicator Avertizare Bec

3.84lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Caietul de sarcini:

Nume produs: T5 Lumina LED-uri Auto Tensiune de alimentare: 12V DC Sursă de lumină: LED COB Durata de viata: 50000 ore Culoare: Alb/Albastru/Rosu/Crysta/Verde/Roz/Galben

Caracteristici:

1. 100% de Brand nou și de înaltă calitate. 2. De înaltă Calitate Led-uri SMD (disponibil în Alb Xenon), care sunt mult mai luminos și plin de culoare decât stocul OEM gălbui lampi tungsten.. 3. Adaugă stil și lumina vehiculul dumneavoastră. 4. Super bright Led-urile sunt mult mai luminos decât originalul becurile incandescente. -Se instalează cu ușurință în doar câteva minute - nu sunt necesare unelte. 5. Aceste becuri pot fi folosite în multe aplicații de lumină pentru vehiculul dumneavoastră. 6. Temperatură scăzută, consum redus de energie & durează până la 50 de mii de ore. 7. Comune Becuri de schimb pentru Mașini, Bărci și Biciclete, măsuri de 10mm pană de configurare de bază, care este plug-and-play.Potrivit pentru multe Parker/DRL/Luminile Orașului, Harta Lumini, Hayon/Portbagaj Lumini, Numărul de Înmatriculare și numărul de Înmatriculare, Partea Indicator Lumini, Gabaritul și lumini Bord și Multe Altele.

Bec Eco-Referință:

T5 17 18 27 37 58 70 73 74 79 85 86 206 207 286 306 307 308 406 407 2721.

Notă:

1. Acestea sunt foarte UȘOR de instalat.Nu există nici o modificare necesară la toate.Tot ce trebuie să faceți este să scoateți lampa acoperă cu o mică șurubelniță plată și directă a înlocui stocul lămpi cu LED-uri.Când lampa LED are Pozitive și Negative terminale, deci, dacă nu există nici iluminat după introducerea în priză, pur și simplu schimbați terminalul opus. 2. De la becuri LED au putere mai mică, prin urmare, atunci când instalarea pe unele vehicule, poate fi necesar să apăsați pe Încărcare Rezistențe pentru a scapa de codul de eroare de pe tabloul de bord și/sau problemă pâlpâie.

Pachet:

10buc x T5 Lumina LED-uri Auto

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tensiune 12V
Articol Greutate 2g
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Tabloul De Bord Indicatorul De Avertizare
Emițătoare De Culoare Albastru/Verde/Roz/Roșu/Alb/Galben/Cyrstal
Tip De Interfață T5
Putere 0.5W
Numele Modelului AM083
Pentru Autovehicule Marca/Model Universal
Nume De Brand ANBLUB
Lumeni 30Lm

Produse similare