Picnic În Aer Liber Camping Punga De Tacamuri Furculita Lingura Deschizator De Sticle Din Otel Pliabil De Buzunar Set De Tacâmuri De Mână Transporta Sac De Masa De Prânz

26.28lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Descriere

100% brand nou, de înaltă calitate

Caietul de sarcini:

Tip: Camping Set De Tacâmuri

Material: Oxford pânză, oțel inoxidabil, plastic

Culoare: așa cum se arată

Cantitate: 11 buc/set

Ambalare dimensiune: 24.5 * 24.5 * 4cm / 9.64 * 9.64 * 1.57 cm

Caracteristică:

Multi-scop:

Păstrați toate necesare ustensile mănâncă într-un loc sigur, pentru că este ușor de a pune lucrurile la locul nepotrivit în aer liber.Produsul are culori luminoase și este ușor să se identifice în toate mediile.

Moda tacamuri set:

Kit-ul poate fi perfect integrat cu cele existente tacamuri decor, și se poate adăuga culori luminoase la pavaj pe orice ocazie.Alegerea de dragoste, de afaceri sau de agrement, subțire set de tacâmuri cu siguranță va seta culoarea perfectă, puteți lua masa într-un restaurant elegant, și este, de asemenea, un ajutor excelent pentru a economisi spațiu limitat.

De înaltă calitate:

Dur panza si poliester, stratul exterior este umplut cu un material respirabil interior.Acest lucru va proteja tacamuri din vreme și picături accidentale.Fiecare ustensila are un compartiment dedicat, și ustensile rămâne puternică și nu se va rupe în timpul transportului.

Usoare si portabile:

Ultra-usoare costum de aproape poate fi ales la discreția dumneavoastră.Este perfect pentru o cină la lumina lumânărilor pentru doi de lac, sau un brunch cu acea persoană specială în curte liniștită.Picnic pe plaje, parcuri, evenimente sportive, grătare, camping, drumetii sau alpinism.Acesta poate fi așezat într-o valiză sau de mână (mâner built-in).

Ușor de manevrat:

Ușor de curățat cu o cârpă umedă.Doar se spală, se usucă și reîncărcați incluse ustensile și sunteți gata pentru a utiliza.Ideal pentru camping sau picnic în toate condițiile meteorologice.

Calitate în primul rând, de a oferi cele mai bune servicii.Clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design elegant, 100% brand nou și de înaltă calitate!

Note:

1. Pentru fotografii, vă rugăm să permită o ușoară aberatiile cromatice

2. Datorită măsurare manual, dimensiunile pot fi diferite

Pachetul Inclus:

1 buc camping set tacamuri

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Cu Sac Cooler No
Numărul De Model EPL9125
Origine NC(de Origine)
Material 600D poliester
Cu Tacâmuri Da

Produse similare