Tooarts de Desene animate de Animale Ceas, Legănându-Girafa Ceas, MDF din Lemn Ceas de Perete, Ceas de pentru Copii, Camera de zi, Home Decor

65.17lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri

Descriere produs


Descriere:

Desene animate ceas are creativ proiectat girafa să se uite în jos, cu mari și mici pete rosii pe corp, iar gatul lung va swing cu ceas.Numerele de pe suprafața de ceas poate fi citit în mod clar, fără capac de sticlă și cadru.Design simplu, integrat cu girafa forma, drăguț și amuzant, și ușor de instalat.Acesta este fabricat din MDF (densitate medie mdf), materiale.Structura este simplă și stabilă, și este alimentat de o singură baterie AA (nu sunt incluse).Aceasta trebuie să fie atârnat pe perete cu cuie.Ceasul nu are un ticăit, este liniște și nici un zgomot, așa că nu va perturba activitatea dumneavoastră, de studiu, sau de odihnă.Este o alegere excelentă pentru dormitoare, camere de studiu, și camere de copii.Forme de animale și luminoase de culoare de potrivire poate adăuga o mulțime de distracție la mediul de viață și este un cadou foarte special.

Caracteristici:

Desene animate ceas: desene animate ceas are creativ proiectate forma de girafa se uită în jos, gâtul lung va swing cu ceas.

Design: numerele De pe suprafața de ceas sunt clare, nu există nici un capac de sticlă și cadru, și este ușor de instalat.

Materiale de inalta calitate: realizate din materiale eco-friendly MDF (densitate medie mdf), acesta are o interfață simplă și structură stabilă, și alimentat de o baterie AA (nu sunt incluse).

Silent: are nici un zgomot, nu perturba munca, de studiu sau de odihnă, și este o alegere excelentă pentru dormitoare, camere de studiu, și camere de copii.

Cadouri: forme de Animale și combinații de culori luminoase, puteți adăuga o mulțime de distracție la mediul de viață și sunt un cadou foarte special.

Caietul de sarcini:

Material: MDF (densitate medie mdf)

Culoare: Rosu, portocaliu

Dimensiune produs: 26.5*5.5*31.5 cm / 10.4*2.2*12.4 in (L*W*H)

Pachetul dimensiune: 27.5*6.5*33cm / 10.8*2.6*13de (L*W*H)

Greutate produs: 270g / 9.52 oz

Pachetul greutate: 430g / 15.17 oz

Lista de pachete:

1* ceasul de Animale ( inclusiv fără sudură de unghii)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Bambus & Lemn
Tip Ceasuri De Perete

Produse similare